Ineta Stasiulytė atvėrė širdį: „Esu prisidirbus tikrai nemenkai“

2024 m. spalio 23 d. 11:32
Ineta Stasiulytė, Nerijus Gadliauskas ir Ramūnas Rudokas – ne tik žinomi aktoriai, bet ir neatsiejama kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“ dalis. Naujas serialo sezonas žiūrovus pasitiks jau šį trečiadienį, o kaip aktoriai išduos šio vakaro TV3 laidoje „Gero vakaro šou“, serialo vertas istorijas jie patiria ne tik ekrane, bet ir už jo ribų.
Daugiau nuotraukų (13)
Žiūrovų pamiltas serialas sugrįžta jau 17-ajam sezonui – šiemet čia laukia dar daugiau intrigų ir netikėtų siužeto vingių. Tačiau, kaip paaiškėjo laidos filmavime, serialas svarbus ne tik žiūrovams – I. Stasiulytė pripažino, kad ir pati net 13 metų laukė, kol galiausiai tapo šios kultinės istorijos dalimi.
O štai R. Rudokas išdavė, kad kiekvienas naujas sezonas pradedamas kurti prisiminus tą pačią legendinę frazę.
„Susitikdami kiekvieną naują sezoną, mes vieni kitiems primename, kad moterys meluoja geriau, bet vyrai – žymiai daug kartų labiau“, – laidos filmavime kalbėjo jis.
Ineta nelėpė – melą tikrai ne kartą yra tekę pasitelkti ir jai pačiai.
„Esu prisidirbus tikrai nemenkai. Aš žiauriai gerai tą darau. Tačiau negaliu to paviešinti, nes kai kurie to dar nė nežino“, – juokėsi I. Stasiulytė.
Ne paslaptis, kad R. Rudokas seriale „Moterys meluoja geriau“ ne tik vaidina, bet ir yra jo režisierius. Tad koks jis yra filmavimo aikštelėje?
„Kai mes pradėjome dirbti, priėjau prie Ramūno ir pasakiau, kad jaučiu jam didelę pagarbą, nes padaryti taip, kad visi aikštelėje tavęs bijotų, o tuo pat metu ir labai mylėtų, yra aukštas pilotažas – pagarbi baimė yra išgaunama labai sudėtingu būdu. Žinoma, Ramūnas kartais būna visiškas kačiukas, ir tai, matyt, priklauso nuo kažkokių dienų“, – su šypsena pasakojo I. Stasiulytė.
Pasirodo, kad toks „kačiukas“ R. Rudokas dabar yra ir namuose.
„Iki paskutinės savo santuokos – iki tos meilės, kuri vyksta dabar – aš visą gyvenimą sakydavau, kad į mano telefoną niekas negali įlįsti. O dabar, grįžęs namo, aš telefoną nuolankiai padedu matomiausioje vietoje. Ji žino visus PIN kodus, ir aš nesiparinu, ką ji ten pamatys“, – apie užtikrintus ir nuoširdžius savo santykius su žmona Justina Rudoke pasakojo Ramūnas.
Pikantiškų detalių R. Rudokas ir I. Stasiulytė išdavė ir apie kitą savo kolegą N. Gadliauską. Būtent jo kuriamo personažo – Robertėlio – šį sezoną laukia daugiausiai įdomybių.
„Tokio Robertėlio dar niekas niekada nematė“, – sakė Ramūnas.
O Ineta atskleidė, kad N. Gadliauskas pasižymi tiesiog tobula intuicija.
„Mes dažnai filmuojamės vienoje pamainoje, ir vos grimo kambaryje spėju nusiimti sijoną arba nusimauti maikutę, jis būtent tuo metu ir įeina“, – juokėsi Ineta.
Daugiau serialo „Moterys meluoja geriau“ užkulisių – jau šį vakarą. O laidos žiūrovai išgirs ir intriguojančių detalių apie Irūnos Puzaraitės-Čepononienės ir Mariaus Jampolskio duetą.
„Gero vakaro šou“ – trečiadienį, 19 val. 30 min. per TV3, o iškart po laidos – serialo „Moterys meluoja geriau“ premjera.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.