Dėl ypatingos „galvOK“ viešnios – pokyčiai žaidime: tą pastebės tik akyliausi

2024 m. spalio 19 d. 14:04
Žaidime „galvOK“ niekuomet netrūksta įtampos ir konkurencijos, tačiau šįkart ji bus kaip niekad ryški. Ir ne tik tarp kapitonų, bet ir tarp nuolat tarpusavyje besivaržančių svečių!
Daugiau nuotraukų (6)
Tiesa, dažniausiai vienas kitam jie įpratę mesti kiek kitokius – kulinarinius – iššūkius. O kaip svečiams seksis susidoroti su kitokiais sukto žaidimo klausimais, pamatysite jau šį šeštadienį per TV3.
Šio vakaro žaidimo svečiai – aistringi kovotojai, vienas kitam kulinarinius iššūkius TV3 laidoje „La maistas. Iššūkis“ metantys kiekvieną sekmadienio rytą. Tai – virtuvės šefas Gian Luca Demarco ir „Power Hit Radio“ laidų vedėja Elena Karalienė.
Šioje laidoje Elena kiekvieną kartą gamina tradicinį lietuvišką patiekalą, o Gian Luca bando jai atsakyti su ne ką prastesniu, pasaulietiškos virtuvės variantu. O kuris patiekalas pavyksta geriau, kas kartą sprendžia trijų nepriklausomų vertintojų komisija.
Beje, šį sekmadienį Elena gamins žemaičių pamiltą kastinį. Kaip į tai atsakys Gian Luca?
Tačiau prieš gardžią sekmadienio maisto puotą būtina pasukti galvą! Tą šio vakaro žaidime Gian Luca darys kartu su Mindaugu Stasiuliu, o Elena – su Mantu Katleriu.
Pastarasis savo partnere buvo be galo patenkintas… „Ar prisimenate, kas įvyko paskutinį kartą, kai Elena svečiavosi mūsų laidoje? Mes kartu laimėjome 1600 eurų – pasiekėme rekordą“, – sakė M. Katleris, o ar komandai pavyks šią sėkmę pakartoti, išvysite jau netrukus.
Tiesa, šio šeštadienio žaidimas išties bus kitoks – laidos gerbėjai tą pastebės jau po pirmojo klausimo. Stebėdami teisingą atsakymą paaiškinantį vaizdo klipą, akylesni žiūrovai išgirs ausiai neįprastą balsą...
„Žaidimo „galvOK“ metu, kai skamba teisingas atsakymas, mes įprastai girdime Elenos balsą. Bet šįkart teisingi atsakymai buvo nuo jos slepiami, todėl balsas, kurį jūs girdėsite šiandien, bus kitoks“, – paaiškino laidos vedėjas Andrius Žiurauskas.
Itin ryški tarp komandų šįkart bus ir konkurencija. Gian Luca neslėpė – labai sunku kovoti prieš tokį žmogų kaip M. Katleris, kadangi jis internete susiranda ir perskaito daugybę naudingos medžiagos, praverčiančios šiame žaidime.
Visgi galiausiai ir pats Gian Luca į tai numojo ranka – žinomas vyras pripažins, kad nei Manto, nei Elenos žinios jo negąsdina. „Žinote, aš vedęs 13 metų – prie spaudimo esu pripratęs“, – juokavo jis.
Kaip įprasta, žiūrovai laidoje sužinojo ir ne visiems girdėtų faktų. Vienu iš jų pasidalins M. Katleris. „Jei gimsti Korėjoje, tau iškart yra vieneri metai, ir tavo metai visuomet pasikeičia ne per tavo gimtadienį, o sausio 1-ąją, atėjus Naujiesiems metams. Todėl, jeigu tu gimei gruodžio 31-ąją, sausio 1-ąją tau jau bus 2 metai“ – pasakojo kapitonas, o ar tai padės atsakyti į klausimą teisingai, sužinosite laidoje.
Tikriausiai daugelis yra girdėję ir tai, kad Gian Luca į Lietuvą atvyko dėl to, jog anksčiau buvo biatlono treneris! O būtent šį vakarą žaidimas „galvOK“ išbandys jo, kaip šios srities atstovo, žinias. Ar jam pavyks sublizgėti?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.