Ar atspėtumėte, kiek verta Kate Winslet „Titanike“ dėvėta suknelė?

2024 m. spalio 19 d. 15:23
Ar galėtumėte atspėti, kiek kainuoja brangiausia pasaulyje „Da Hong Pao“ arbata, aktorės Kate Winslet legendiniame filme „Titanikas“ dėvėta suknelė arba brangiausiai kada nors parduoti „Nike“ bateliai? Pasiruoškite nustebti! TV3 šeštadienio žaidimas „Kas po kiek?“ pateiks atsakymus į visus šiuos klausimus.
Daugiau nuotraukų (9)
Tikslias visų šių daiktų kainas tikriausiai įspėtų ne kiekvienas. Bet daugelis patvirtintų, kad apie jų vertes bent viena ausimi tikrai yra kažką girdėję... Būtent tą išvysime ir šio šeštadienio žaidime.
Štai viena žaidimo dalyvė Anželika, atvykusi kartu su virtuvės šefu Viliumi ir drauge Emilija, bus girdėjusi apie prabangiausias pasaulio arbatas. Tačiau ar komandai pavyks atspėti būtent šios arbatos kaina?
Tiesa, daugelis, išvydę Anželiką, prisimins ją jau kažkur matę...
„Mėgstu pasifilmuoti, o su drauge Ema neseniai dalyvavome projekte „Ūkininkai ieško meilės“. Tačiau sužadėtinį, kuris stovia šalia, radau ne ten“, – juokėsi intriguodama komandos kapitonė.
Kitoje pusėje išvysime dirbtinio intelekto sistemų studentą, kapitoną Kajų, bei du jo kambariokus – kurso draugus Emilijų ir Kasparą.
„Šitie žmonės greta tavęs tikri, ar jau tavo sukurti?“ – nepraleido progos pajuokauti žaidimo vedėjas Mindaugas Stasiulis.
Abiejų komandų laukė ir kulinarinės užduotys. Vyrukams teko spėlioti, kiek kainuoja pasigaminti obuolius su varškės kremu, o priešininkams – įvardinti morkų pyrago kainą. Kam pasisekė geriau?
Vėliau abi komandos bandė įminti, kas kainavo pigiau – trijų dainų Jennifer Lopez pasirodymas Turkmėnistano diktatoriui 2013 metais, ar aktorės K. Winslet suknelė, kurią ji dėvėjo filme „Titanikas“? Didžiausia intriga taps tai, kad koncertas kainavo net 1 mln. dolerių...
„O už suknelę mokėtume 20 eurų“, – juokėsi vaikinai, bet ar toks jų spėjimas nebuvo stipriai nutolęs nuo tiesos?
„Kas po kiek?“ – tai pramoginis TV žaidimas, kuriame dvi komandos sprendžia intriguojančias užduotis, susijusias su kainomis, pinigais, uždarbiu ir vertėmis. O labiausiai „Kas po kiek?“ rūpi laidos partnerei MAXIMAI.
Kate WinsletTitanikasJennifer Lopez
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.