Aktorius A. Eisimantas – apie parodytą vidurinį pirštą serialų prodiuseriui: pateko į nepavydėtiną situaciją

2024 m. spalio 19 d. 11:28
Šį šeštadienio vakarą Lietuvos žinomiausi būrėsi į didžiąją LNK studiją, kur kartu su visa „3 Dublis“ komanda užkūrė tikrą vakarėlį: garsi muzika, dainos, improvizacijos ir, žinoma, intriguojantys svečių pasakojimai.
Daugiau nuotraukų (4)
Provokuojamais, nepatogiais klausimais garsėjančiam Rolando Mackevičiaus ir Oskaro Wyganowskio duetui LNK serialo „Rimti reikalai“ aktorius Arnoldas Eisimantas prisipažino, kad sykį vairuodamas automobilį pateko į nepavydėtiną situaciją.
Jis, norėdamas nubausti vairuotoją už chuliganišką elgesį gatvėje, parodė jam vidurinį pirštą. Po kelių akimirkų suprato, kad šis gestas jam gali kainuoti darbą seriale, mat prie automobilio vairo sėdėjo žinomas serialų prodiuseris Rolandas Skaisgirys.
„Buvo gandas, kad parodei Skaisgiriui „nepadorų ženklą“ ir nuo to laiko nebeturi darbo“, – provokuojančiai klausė Rolandas Mackevičius.
„Bet nežinojau, kad aš būtent jam rodau. Buvo situacija gatvėj, lenkimas iš juostos į juostą, man reikėjo persirikiuoti, nes reikėjo sukti į kairę, o ten važiavo kažkokia oranžinė „audinė“ ir pradėjo man „signalint“, aš tiesiog jam parodžiau. Privažiuoju, žiūriu, Rolandas Skaisgirys“, – atviravo Arnoldas.
Paklaustas, ar dabar išdrįstų parodyti vidurinį pirštą LNK serialo „Rimti reikalai“ prodiuseriui Andriui Urbanavičiui, lengvai susigėdo. „Kol kas neturiu už ką jam jį rodyti“, – su šypsena veide kalbėjo Arnoldas Eisimantas.
Kalbėdamas su merginų grupe „Šeškės“ vedėjas R. Mackevičius neslėpė nusivylimo neseniai kino teatruose pasirodžiusio filmo „69 išpažintis“ turiniu. Pasak jo, jis tikėjosi kur kas pikantiškesnių kadrų.
„Aš buvau filme, man nepatiko, mane tiesiog nuvylė ir aš noriu atgauti pinigus, dėl to, kad aš tikėjausi dokumentikos. Pavyzdžiui, Goda su Ingrida bučiuojasi... Persirenginėja... O čia ką, tiesiog jos dirba... Dar ir scenarijuje parašyta, kad jūs nenorite kalbėti labai aštriomis temomis…“, – nusivylimo neslėpė Rolandas.
„O tu pabandyk užduoti klausimą“, – drąsiai rėžė grupės „Šeškės“ narė Ingrida Martinkėnaitė.
Nepraleiskite laidos „3 Dublis“, kuri jūsų ekranuose bus jau šį šeštadienio vakarą, 19:30 val., per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.