Dainininkė Augustė Vedrickaitė: „Moterų baimė likti vienoms verčia užsimerkti prieš įspėjamuosius ženklus“

2024 m. spalio 7 d. 11:58
„Tam tikru gyvenimo etapu moterys būna labai pažeidžiamos. Jos nepasitiki savimi, kažko tarsi trūksta iki pilnavertiškumo jausmo, atrodo, kad atsiradęs vyras galėtų tą tuštumą užpildyti, ir kartais tikrai moterys neria stačia galvą pačios nežinodamos kur. Man skambėjo motinystės gongai, lyginausi su savo draugėm, su savo aplinka, kad visos jau sukūrusios šeimas, radusios vyrus, o aš čia blaškausi kažkur gyvenime, pagyvenu tai vienur, tai kitur, vieni santykiai baigėsi, kiti prasideda ir vėl baigiasi. Jaučiausi tarsi nerandanti sau vietos, partnerio, galvojau, kad kažkas negerai su manimi, ir staiga atsirado žmogus“, – jau šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo dainininkė Augustė Vedrickaitė.
Daugiau nuotraukų (6)
Todėl pasak 39-erių Augustės, ji puikiai supranta, kodėl sėkmingos, puikią karjerą padariusios moterys patiki tariama meile ir įkliūva į alfonsų bei narcizų pinkles.
„Man kraujas virte virė išgirdus apie niekšus, kurie pelnėsi iš moterų“, – sakė „Ballet Body“ įkūrėja ir trenerė Kristina Tarasevičiūtė. Kristina, kaip ir Augustė, sakys puikiai suprantanti moteris, kurios bėgdamos nuo vienatvės, pakliuvo į apgavikų spąstus.
Lietuvoje, pasak Kristinos, netrūksta vyrų, kurie nemoka rodyti dėmesio moteriai, šykšti komplimentų, o apie gėles be jokios progos, rodos, nėra net girdėję. Nieko stebėtino, kad to sulaukusios damos tirpsta kaip sniegas saulėje... ir Kristinai tai pažįstama. Su tokio tipažo priešinga lytimi Kristina pasakos susidūrusi ne kartą.
„Šis fenomenas tikrai plačiai paplitęs, tiesiog nekalbam ir nesidalinam, nes gėda, kad ir tu tokia buvai, gėda, kad ir tave apgavo“, – teigė Kristina.
Kaip apsisaugoti nuo tokių vyrų, kurie įtikinamai vaidindami įsimylėjusius siekia tik jūsų pinigų? Kuo baigėsi garsiai vasarą nuskambėjusios istorijos, kurias paviešino žinomas video turinio kūrėjas Skirmantas Malinauskas apie vyrus, kurie, apsukę galvą ne vienai moteriai, jas tiesiog apvogė?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.