Kainų spėlionėse Mindaugas Stasiulis suglumino žaidimo dalyvius: „Kažkur apgavote“

2024 m. spalio 5 d. 10:21
TV3 žaidimas „Kas po kiek?“ kas kartą meta iššūkį smalsiausiems. O šį šeštadienį atspėti kainas gali padėti ir gyvenimiška patirtis! Pavyzdžiui, ar kada nors esate gaminę bulvių plokštainį arba obuolių pyragą? O gal svajojate įsigyti namus pajūryje, todėl nutuokiate, kokia galėtų būti jų kaina?
Daugiau nuotraukų (4)
Ne vienas nuspėtų, kiek tai galėtų atsieiti. Vis dėlto tie, kurie stebi žaidimą jau ne pirmą kartą, puikiai žino, jog jame reikia nurodyti tikslias kainas! Ar šio šeštadienio žaidimo dalyviams pavyks jas atspėti?
Šeštadienį laidoje susigrums dvi komandos. Vienoje išvysime socialinę darbuotoją Liną su mama ir kolege, o kitoje – baldų įmonėje dirbantį Evaldą su draugais bei santuokos liudininkais Justina ir Andriumi.
Abi komandos laidos filmavime sulaukė ne vieno intriguojančio laidos vedėjo Mindaugo Stasiulio klausimo.
„Jums įdomu, ką turi kaimynai, ar rūpinatės tik savo reikalais?“ – žaidėjų teiravosi jis.
Pirmosios komandos kapitonė Lina neslėpė – ją tikrai domina tai, ką įsigyja kaimynai. Tačiau ar toks komandos smalsumas atnešė pirmuosius taškus?
Žaidime dalyviams taip pat teko spėlioti, kiek kainuoja pirmajame „Pokemon“ kortų turnyre išleista kortelė ar pirmasis „Rolex“ laikrodis.
Komandų laukė ir kiek buitiškesni klausimai – pavyzdžiui, už kiek namuose galima pasigaminti obuolių pyragą ar bulvių plokštainį? Pastaroji užduotis daugiausiai klausimų sukėlė Linos komandai...
„Kažkur apgavote...“ – dvejojo kapitonė.
Intriga žaidime pasiekė kulminaciją tuomet, kai studijoje pasirodė M. Stasiulio kolegė Gabija. Ji buvo studentės vaidmenyje – dalyviai turėjo atspėti tikslias jos drabužių ir aksesuarų kainas.
„Jeigu auskarai – auksiniai, tuomet nė viena kaina čia netiktų!“ – teigė antrojoje komandoje žaidžianti Justina.
kiek kainuojaKainosTV3 televizija
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.