V. Tarasovas atskleidė, ką padovanojo žmonai 50-mečio proga: dovana siekė 50 tūkst. eurų

2024 m. rugsėjo 27 d. 11:22
Penktadienio vakaras – pats tinkamiausias laikas šventę švęsti „KK2 penktadienyje“. O progų tikrai prisikaupė: Violetai Riaubiškytei – 50, Eglei Jackaitei – 50, o Marius Repšys ir Remigijus Žiogas ką tik atšventė 40-mečius. Apie balius, metus, klaidas bei patirtis – šį vakarą „KK2 penktadienyje“ per LNK.
Daugiau nuotraukų (6)
Istoriją apie žmonai įteiktą 50-mečio dovaną laidoje papasakojo dainininkas Vilius Tarasovas.
„Ko norėtum? – paklausiau. Kaip tik tuo metu ieškojom naujo automobilio. Tiek neplanavau investuoti, bet kai įėjome į saloną... Kaip aš sakau, šarka išsirinko sau dovaną. Mano dovana tiesiog buvo mano nusileidimas jos norams“, – kalbėjo Vilius.
„Man patiko dizainas, – vyro komentarą savo užburiančiu juoku palydėjo Violeta. – Geras brendas, žinomas visame pasaulyje, salonas, technika. Vilius ne prie technikos, o mane papirko visi tie mygtukai“.
Taip pora įsigijo „Range Rover“ automobilį už 50 tūkstančių eurų. O kodėl ne laikrodis, ne deimantai?
„Čia jau praeitis. Mano briliantas kuklus, laikrodis ne pats prabangiausias. O automobilis – taip. Ir tai jis nėra pats prabangiausias ir naujausias, nebuvo, kad išleistumėme visus pinigus“, – patikslino Violeta.
50-metį atšventusi aktorė Eglė Jackaitė taip pat vardijo savo gautas dovanas.
„Kelionės į Ispaniją, į Monaką, kvepalai, papuošalai, masažai, knygos. Vokeliai – pilni ir solidūs. Po 200 eurų tai jau tikrai. Likau maloniai nustebinta“, – šypsojosi Eglė Jackaitė.
Reginių organizatorius Remigijos Žiogas sako, kad kartais žmonės galvoja, kad jam, linksmuoliui, reikia išradingų dovanų – taip yra gavęs 12 pakuočių tualetinio popieriaus, arba šalmą alui gerti, nors nėra gyvenime gėręs alkoholio.
„Per pačią tikrąją gimimo dieną pasiėmiau geriausią draugą ir mes išvažiavome į Izraelį. Buvo savaitė meditacijos, ėjome Kristaus keliais.
O grįžus – jau šurmulys. Pasidovanojau Tado Sokolovo paveikslą Paskutinės vakarienės tema, šiuolaikišką, su grafičiais. Gavau keturias senovines kolekcines monetas už 2 tūkstančius eurų, akys buvo pilnos ašarų, jaučiausi, lyg man pirštųsi“, – juokėsi R. Žiogas.
Tačiau vieną originaliausių dovanų prisipažino gavęs aktorius Marius Repšys. „Mano brolis Mantas Jančiauskas, režisierius, yra labai išradingas žmogus. Jis man padovanojo DNR testą“, – šypsojosi M. Repšys.
Savo gerbėjus žvaigždės mielai kviečia į koncertus, bet asmeninių baliukų durys – užvertos. Tad ši laida – išskirtinė proga pamatyti, išgirsti ir palyginti ar, pavyzdžiui, paprastų žmonių šventės daug skiriasi nuo Juozo Liesio ar Violetos Tarasovienės, o taip pat sužinoti, kokios dabar kainos, tradicijos bei tendencijos. Jau šį vakarą, 19.30 val., „KK2 penktadienyje“ per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.