Neįtikėtina Sido transformacija: sugrįžo į „Lietuvos balsą“, bet jį sunku atpažinti

2024 m. rugsėjo 27 d. 16:15
Šį sekmadienį LNK eteryje ir vėl dainuos įspūdingi balsai – „Lietuvos balsas“ tęsia kultinį aklųjų perklausų etapą, kuris šiemet kupinas netikėtų staigmenų. Į projekto sceną sugrįžo ne vienas „Lietuvos balsas. Vaikai“ užaugęs dalyvis, įrodantis kaip stipriai galima patobulėti, jei atkakliai sieki savo svajonės. Tačiau į projekto sceną dar kartą lipa ir tie, kuriems tiek nedaug trūko, kad projekte taptų geriausiais.
Daugiau nuotraukų (7)
Šį sekmadienį mokytojų Gabrielės Vilkickytės, Beno Aleksandravičiaus, Jessica Shy ir Manto Jankavičiaus kėdės atsukti bandys Sidas Gvozdiovas, kuris 10-ajame „Lietuvos balso“ užėmė antrąją vietą, nusileidęs tik Anyanya Udongwo.
„Idėja dalyvaut dar kartą atėjo labai netikėtai, tai apie tai labai negalvodamas užsirašiau. Bet dabar giliau apie tai pagalvojant, tai dalyvauti nusprendžiau turbūt dėl to, kad man trūko streso, adrenalino, kurį gaudavau tik lipdamas ant „Lietuvos balso“ scenos“, – sakė Sidas.
Nuo mažų dienų dainuojantį ir meistriškai fortepijonu grojantį atlikėją tiek žiūrovams, tiek mokytojams atpažinti bus sunku – per metus laiko jo išvaizda stipriai pasikeitė.
Daug svorio numetęs vaikinas apie savo pasikeitimą kalbėti nelinkęs ir nori, kad žiūrovams jis būtų įdomus tik dėl muzikos.
Praėjusiais metais, po projekto finalo, Sidas nesustojo – toliau kūrė savo dainas, pristatė ne vieną kūrinį, surengė savo koncertą ir dalyvavo projekte „Muzikinė kaukė“. Tuo metu projekto mokytojai dalyvio pasikeitimą pastebėjo ne tik išorėje.
„Jis čia atėjo visiškai kitoks. Tiek išvaizda, tiek pasitikėjimu, tiek drąsa. Dabar jis turi visko, ko anksčiau jam trūko ir tikrai realu, kad gali tapti projekto nugalėtoju“, – kalbėjo dešimtame sezone Sido mokytoju buvęs Mantas Jankavičius.
Šiuo metu Sido gyvenimas stipriai pasikeitęs – jis nuolat kuria naujas savo dainas ir svajoja apie pirmąjį albumą, kuriam įkvėpimo sėmėsi net keliems mėnesiams išvykęs pagyventi į Tailandą.
„Ilgai svajojau kažkur išskristi, atsiskirti nuo draugų ir šeimos, pagyvent vienumoj. Pasirinkau Tailandą, nes ten vaikystėje praleidau pusę metų.
Visur girdžiu muziką, bet Tailande ji tik buvo garsesnė. Labai mėgstu įsiklausyti į gamtos ir gyvūnų garsus, kai nėra daug pašalinio triukšmo, tie garsai pasidaro labai garsūs ir aiškūs, iš jų pradedu girdėti skirtingas ritmikas ir melodijas, kurios kartais susidaro į muziką, kartais į kakofoniją“, – apie įkvėpimą kurti vienoje gražiausių Kho Phangan saloje pasakojo Sidas.
Kaip atlikėjui projekte sekėsi antrą kartą ir kiek kėdžių jam pavyko atsukti scenoje pasirodant ne prie fortepijono – pamatyti „Lietuvos balse“ bus galima jau šį sekmadienį, 19:30 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.