Iš viešumos dingęs Linas Karalius prabilo apie gyvenimą kaime ir klaidas: „Ėjau atsiprašinėti“ (2)

2024 m. rugsėjo 23 d. 14:46
Vos trisdešimt kilometrų nuo Vilniaus esančio Lavoriškių kaimo gyventojai galėtų pasigirti garsia kaimynyste. Čia dienas leidžia viešai dabar itin retai matomas Linas Karalius.
Daugiau nuotraukų (3)
Tai ko gero pirmas kartas po daugelio metų, kai Linas sėda prieš televizijos kameras, ir atvirai prabyla apie asmeninį gyvenimą bei patirtis, kurių pakaktų ne vienam gyvenimui.
„Nusiėmiau tą savo išdidumo karūną – juk suprantu, kad pripjoviau grybo jaunystėje, ir ėjau atsiprašinėti“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20 val atvirai pasakojo legendinės grupės „ŽAS“ lyderis, 51-erių Linas Karalius.
Kelis dešimtmečius jis mėgavosi populiarumu ir buvo nuolatinių skandalų, kuriais garsėjo grupė, dalyvis. Pradėjęs, kaip pats sako, eiti sąmoningumo keliu, rodos, nurimo.
Kartu su tebevijos prodiuserio ir vedėjo Arūno Valinsko partija dainininkas pateko į Seimą, tačiau buvo iš jo išmestas.
Vėliau vyras buvo pripažintas kaltu dėl netikrų dokumentų pagaminimo, jų panaudojimo ir svetimo turto įgijimo.
Žlugo ir ne vienas Lino kurtas verslas, tačiau, nepaisant visų sunkumų, Linas sako šiandien atradęs ramybę ir gyvenantis laimingą gyvenimą. Jis trečią kartą vedė ir susilaukė sūnaus.
Kaip jam sekėsi dirbti paprastus darbus, emigravus į Angliją? Kodėl Linas kasmet vyksta į Brazilijos ir Peru džiungles? Ir ko bei už ką jis atsiprašė po daugelio metų?
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.