Merūnas aklosiose „Lietuvos balso“ perklausose apsimetė dalyviu: ar jį atpažins mokytojai?

2024 m. rugsėjo 22 d. 11:09
Šį sekmadienio vakarą „Lietuvos balso“ aklosiose perklausose mokytojų laukia išbandymas: juos išdurti bandys operos solistas Merūnas Vitulskis.
Daugiau nuotraukų (6)
„The Voice“ laidose visame pasaulyje įžymybės ne kartą bandė vietos mokytojų budrumą. Rita Ora ir Jamesas Bluntas dainavo vokiškoje „Balso“ versijoje, Jessie J – Australijos „Balse“, atlikėjas Mika – „Balse“ Prancūzijoje, o žinomas laidų vedėjas ir muzikantas Jimmy Fallon dalyviu apsimetė amerikietiškajame „Balse“.
Tenoras, tarptautinių festivalių laureatas, operos solistas į „Lietuvos balso“ sceną žengs su „Queen“ daina „Love of My Life“.
Merūnas savo dainavimu bandė atsukti dvyliktojo sezono mokytojų kėdes. Jo balsą šį sekmadienio vakarą išgirdo Mantas Jankavičius, Gabrielė Vilkickytė, Benas Aleksandravičius-ba. ir Jessica Shy.
„Norėjau jums padaryti zbitkę. Niekada negalvojau, kad čia taip sudėtinga dainuoti“, – sakė savo balsą mokytojų teismui atidavęs scenos profesionalas.
Projekto mokytojams teko įrodyti savo pastabumą. Ar jie atpažino savo scenos kolegą?
Beje, savo muzikinę karjerą pradėjęs LNK šou „Kelias į žvaigždes“, Merūnas tris pirmuosius „Lietuvos balso“ sezonus buvo šou mokytojas.
Pirmojo „Lietuvos balso“ sezono metu M. Vitulskis buvo mokytojų komandoje sykiu su Erica Jennings ir Jurgiu Didžiuliu, Violeta Tarasoviene ir Egidijumi Sipavičiumi. Vėlesniuose sezonuose Merūnas dirbo su Donatu Montvydu, Katažina Zvonkuviene, Inga ir Arūnu Valinskais.
Įspūdingas Merūno Vitulskio pasirodymas „Lietuvos balse“ ir mokytojų reakcijos – jau šį sekmadienio vakarą, 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.