Žinomas šokėjas Ustin: „Rankos dreba, kojos dreba, negaliu su savimi susitvarkyti, jaučiu didžiulę baimę“

2024 m. rugsėjo 21 d. 15:23
Sekmadienio vakarą 19.30 val. LNK eteryje tęsis visą Lietuvą stebinančios „Lietuvos balso“ aklosios perklausos. Aukšta šio sezono kartelė pakėlė ir projekto mokytojų lūkesčius – kiekvienas jų kaip niekad išrankiai renkasi savo geriausiųjų balsų komandą.
Daugiau nuotraukų (4)
Varžytis su geriausiais balsais šalyje į sceną lipo ir žinomas šokėjas bei nuomonės formuotojas Justinas Mejeris. Įvairų TV projektų dalyvis, „Šokio revoliucijos“ projekto nugalėtojas ir šokių mokytojas, žinomas sceniniu slapyvardžiu Ustin, nebijo iššūkių – daugelį metų profesionalioje scenoje šokantis vaikinas šiemet nusprendė save išbandyti ir naujame amplua.
„Kažkas pasakė, kad geriau šoku nei dainuoju, aš nusprendžiau įrodyti kitaip. Pas mane viskas gyvenime yra priešingai: jei kažkas sako, kad negaliu šokti – aš einu šokti, jei kažkas aiškina, kad nemoku dainuoti – aš einu dainuoti ir įrodau kitaip. Mane tai dar labiau motyvuoja. Daug gyvenime įvyko visokių situacijų, kurios padėjo suprasti, kad aš tikrai to noriu ir mane tai daro laimingu“, – apie sprendimą dalyvauti projekte sakė Ustin.
Projekto dalyvis šokių pasaulyje yra nuo penkerių. Tuo metu dainavimas Ustin gyvenime ilgą laiką buvo tik hobis. Profesionaliai mokytis vokalo jis pradėjo tik aštuoniolikos.
„Nusprendžiau, kad noriu kažko naujo. Noriu išmėginti save kitokioje scenoje. Parodyti, kad galiu žymiai daugiau“, – drąsiai sakė Ustin.
Tačiau nors profesionalus šokėjas scenoje jau daugelį metų, dainavimas prieš publiką jam nėra įprastas. Ustin pripažįsta – pasirodyti prieš projekto mokytojus jam didžiulis perlipimas per save.
„Nežinau, kas man darosi, kai pradedu dainuoti. Rankos dreba, kojos dreba, negaliu su savimi susitvarkyti. Jaučiu didžiulę baimę. Mano tikslas atėjus į projektą nugalėti savo vidinius demonus, tą nepasitikėjimą savimi, pradėti ant scenos jaustis gerai ir daryti tai, ką geriausiai sugebu. Žiūrėjau kiekvieną projekto sezoną ir kai buvau mažas, visada sakydavau, kad būtinai dalyvausiu užaugęs. Dabar pildau to mažo vaiko svajonę“, – juokdamasis sakė Ustin.
Kaip žinomam šokėjui pavyko susitvarkyti su scenos jauduliu ir ar jo balsas buvo pakankamai stiprus, kad jam atsisuktų bent viena mokytojų kėdė, bus galima pamatyti „Lietuvos balse“ jau sekmadienio vakarą, 19.30 val., per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.