Sekėjus į kiną sukvietęs Orijus Gasanovas: „Jeigu patiko „Fargo“ – patiks ir „Meilė, melas, kraujas“

2024 m. rugsėjo 20 d. 12:06
„Iki galo išlaikyta intriga – kas, po velnių, ten vyksta?! Kuo viskas baigsis?!“, – emocijų po filmo „Meilė, melas, kraujas“ netramdė žurnalistas Orijus Gasanovas. Jis šią savaitę sukvietė savo skaitytojus ir bičiulius į išankstinį JAV studijos „A24“ pristatomo režisierės Rose Glass filmo seansą.
Daugiau nuotraukų (17)
Keliautojui Rose Glass filmas net priminė brolių Coenų kūrybą: „Labai rekomenduoju, jei patinka Amerika, jei patinka kriminaliniai filmai ir norisi erotinių scenų. Jeigu patiko „Fargo“ – patiks ir „Meilė, melas, kraujas.“
Dar vieną specialią progą filmą išvysti pirmiesiems pasiūlė Paupio „Pasaka“ – čia išankstinės premjeros vakarėlyje skambėjo 9-ojo dešimtmečio muzika, o įtemptus raumenis demonstravo sporto klubą į terasą iškeitę atletai.
„Labai stilingas ir geras filmas“, – po seanso teigė O. Gasanovo kolegė Simona Bandita.
Kultūrinio tinklaraščio „Ane“ autorė Kornelija Anelauskaitė mano, kad filmas turėtų patikti aštresnių pojūčių mėgėjams: „Intensyvus ir tamsus trileris.“
„Beprotiškas, stilingas, seksualus, provokatyvus filmas, kuriame iš naujo atradau aktorę Kristen Stewart – ei, ji puikiai vaidina! Ir taip, kartais šiame pasaulyje meilė kraujuoja, o gyvenimo scenarijai gali nuvesti į keistas, tačiau savotiškai žavias vietas“, – pagrindinį vaidmenį filme sukūrusios aktorės gerbėjų sąšą papildė komunikacijos specialistė Daiva Juonytė.
„Nuo rytojaus į sporto klubą“, – filmą ir jo pristatymo vakarėlį Paupyje, kur sudalyvavo ir sporto klubo „Re:formatas“ atletai, sportavę pagal DJ Monikos Setos parinktus kūrinius, komentavo čia susirinkę studijos „A24“ filmų gerbėjai.
Nuo rugsėjo 20 d. Lietuvos kino teatruose rodomo filmo „Meilė, melas, kraujas“ veiksmas nukelia į spalvingus ir ritmingus 1989-uosius. Iš skurdo ištrūkti svajojanti kultūristė Jackie (akt. Katy O’Brian) traukia į konkursą Las Vegase. Situaciją komplikuoja apšiurusiame sporto klube užsimezgęs romanas. Paaiškėjus, kad klubo savininkas – naujosios Jackie merginos Lou (akt. Kristen Stewart) tėvas (akt. Ed Harris), su kuriuo ši nenori turėti nieko bendra, užtaisomi galingiausi ginklai – tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.