Erika Vitulskienė ryžosi stoti ant banglentės: „Visai ponia išprotėjo“ (2)

2024 m. rugsėjo 20 d. 14:44
Erikai Vitulskienei apsimesti kažkuo, kuo nėra, visai nereikia. Charizmatiška, tvirta, mylima ir gyvenimą pilnomis saujomis semianti moteris pavergia juoku, natūralumu ir grynumu – kaip yra, taip ir sako. Paklausta, kokia yra jos didžiausia silpnybė, Erika įvardija avantiūrizmą. Dainininko Merūno Vitulskio žmona guodžiasi, kad dažnai prisiima per daug atsakomybių ir po to stengiasi save padalinti visiems darbams – tai išsunkia. Erika buvo sau prižadėjusi, kad nuo rudens stengsis nesivelti į netikėtus nuotykius, tačiau atsisakyti dalyvavimo naujame LNK projekte „LNK iššūkis. Pagauk banga!“ tiesiog negalėjo – neatsispyrė naujam iššūkiui.
Daugiau nuotraukų (4)
Kartu su Erika Vitulskienė projekte „LNK iššūkis. Pagauk bangą!“ rungsis dar devyni garsūs žmonės. Naujame dirbtinės bangos baseine „Citywave“ jie mokysis banglenčių sporto.
„Visai ponia išprotėjo... Niekada gyvenime nesu stovėjusi ant lentos ir pasirašiau tokiam projektui! Ar yra proto kažkiek? Ne, nėra to proto!“ – kvatojo E. Vitulskienė.
Nors ant banglentės moteris niekada nestovėjo ir bangų negaudė, vandenyje jaučiasi kuo puikiausiai – plaukioja nuo vaikystės.
„Su vandeniu esame geri draugai, turime puikius santykius. Bet banglentės... Tikrai jaudinuosi ir bijau“, – sakė ji.
Erika yra dalyvavusi šou, kuriame mokėsi čiuožti ant ledo. Moteris juokiasi: tada atrodė, jog tai – vieni juokai, o pasirodė visai kitaip.
„Galvojau, kad jei ketverių metų vaikas čiuožia, kodėl aš negaliu? Vienas, du ir viskas. Užlipau ant ledo ir supratau, kad padariau nesąmonę. Ant ledo kritau daug kartų. Žinau, kad krisiu ir čia, tik į vandenį bus daug minkščiau“, – juokavo E. Vitulskienė.
Paklausta, kaip į jos sprendimą mokytis čiuožti banglente projekte „LNK iššūkis. Pagauk bangą!“ reagavo vyras Merūnas, Erika atskleidė, kad sutuoktinio emocija keitėsi, kuo daugiau jis galvojo apie būsimą šou.
„Tarėmės, nes jam reikės perimti nemažai buities darbų – žadu daug treniruotis ir nuoširdžiai mokysiuosi pagauti bangą. Merūnas sureagavo labai džiaugsmingai, bet po poros savaičių suvokė, kas čia bus, ir pradėjo jaudintis, net nerimauti. Bet kai pirmąkart pamatys mane stovinčią ant lentos, tikrai džiaugsis ir visas nerimas praeis“, – pasakojo Erika.
Projekto „LNK iššūkis. Pagauk bangą!“ dalyvė atskleidė, kad kol kas nežino, kaip reikės surasti paroje papildomų valandų visoms veikloms aprėpti.
„Dėstau dviem studentų kursams, dar yra šeima, Merūno vadyba, gruodžio mėnesį – turas, mados namai, socialiniai tinklai... Nežinau, kaip viską spėsiu, bet gaudysiu bangą iš visų jėgų, tikrai stengsiuosi ir treniruosiuosi. Be to, girdėjau, kad projekto komanda bus tiesiog fantastiška!“ – sakė E. Vitulskienė.
Paklausta, kokia yra jos didžiausia stiprybė, padėsianti pagauti bangą, kiek pagalvojusi Erika atsakė, kad visada pabaigia viską, ko imasi.
„Nenumetu nieko į šalį. Jei jau pasiryžau stotis ant lentos – stosiuosi ir mėgausiuosi kiekviena minute!“ – šypsojosi Erika Vitulskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.