Žaidime „galvOK“ – M. Stasiulio debiutas ir netikėtas V. Poderytės-Bernatavičės prisipažinimas: „Tikrai nemeluoju ir neperdedu“ (1)

2024 m. rugsėjo 7 d. 16:33
Ruduo neleis liūdėti – tą šeštadienio vakarais garantuos linksmiausias visų laikų TV3 žaidimas „galvOK“. Jau šį vakarą kapitonai Mantas Katleris ir Mindaugas Stasiulis žiūrovus pakvies pirmajai sezono kovai, kurioje išvysime Vaidą Poderytę-Bernatavičę ir Lauryną Suodaitį. Tačiau kuri komanda džiaugsis pirmąja pergale? Tą išvysime jau netrukus.
Daugiau nuotraukų (5)
Tiesa, laida bus intriguojanti ne tik dėl svečių. Ji taps ir naujojo kapitono M. Stasiulio debiutu. Anot vedėjo Andriaus Žiurausko, vien dėl to, kad stoja į kovą su ilgus metus kitoje pusėje sėdinčiu M. Katleriu, Mindaugas nusipelno būti vadinamas drąsiausiu jo kada nors sutiktu žmogumi!
Juk ir pats Mindaugas, anksčiau žaidime dalyvavęs tik svečio teisėmis, daugiausiai pergalių pasiekdavo būtent su Mantu.
„Aš žinau, kas jis per žvėris“, – neslėpė naujasis kapitonas.
Pirmoji laida taip pat kuriam laikui išskyrė ir naują duetą – TV3 laidos „Gero savaitgalio receptas“ vedėjus: V.Poderytę-Bernatavičę ir L. Suodaitį.
„Kiekvieno šeštadienio vakare per TV3 rodomas filmas yra pagrindinė mūsų laidos inspiracija. Mes pristatysime filmą, supažindinsime žiūrovus su negirdėtomis istorijomis, įdomiais faktais apie to filmo kūrybos procesus ar net istorinį laikmetį. Pagal tai stengsimės sukurti ir patiekalą, kurį žmonės galėtų pasigaminti prie filmo, o tuomet vakare mėgautis tiek puikiu naminiu ar net restoraninio lygio maistu, tiek geru kinu. Juk savaitgaliais klausimai ką žiūrime ir ką valgome skamba dažniausiai. Mes bandysime pateikti atsakymus į abu klausimus“, – sakė Vaida.
Naujoji laida sudomino ir abu kapitonus... Pavyzdžiui, ką jie gamintų, jei vakare būtų rodomas filmas su Arnoldu Schwarzeneggeriu arba „Titanikas“? O kokie bus Vaidos ir Lauryno atsakymai, bei ką jie gamins prie šio šeštadienio gero vakaro filmo, pamatysite laidoje.
Kalbos apie maistą prasitęsė ir šio vakaro žaidime. Paaiškėjo, kad maisto tema itin artima ir M. Katleriui – kapitonas prisipažino šią vasarą labai daug gaminęs, todėl būtent su tuo susietą klausimą pasirinko ir dabar. Ar suvienijus jėgas su Vaida jiems pavyko atsakyti teisingai?
„Jūs visi atrodote susiję su maistu, bet tik ant manęs tai matosi“, – juokėsi tą išgirdęs A. Žiurauskas.
Kaip įprasta laidoje, netrūko ir asmeniškų istorijų. Kapitonai išsiaiškino, kad abu neseniai lankėsi Marienburgo pilyje. O M. Katleris žiūrovams netgi turėjo puikų patarimą.
„Visiems patariu nuvykti į Marienburgo pilį. Tai – pati didžiausia pasaulio pilis, kuri dar ir nėra taip toli nuo Lietuvos. Siūlau ten praleisti 4 nuostabias valandas su gražiu lietuvišku audiogido pasakojimu“, – sakė jis.
Šio vakaro žaidime komandoms teko spręsti pačius įvairiausius klausimus – nuo kelionių po visą pasaulį, iki skirtingų šalių tradicijų ar… moteriškų triukų. Tiesa, pastarasis klausimas tikru iššūkiu tapo ne tik vyrams, bet ir Vaidai.
„Matyt, kad į šį klausimą turėčiau atsakyti aš, bet yra bėda. Aš nemoku nei dažytis, nei daryti šukuosenų – tikrai nemeluoju ir neperdedu“, – atskleidė ji.
Ir, visgi, galbūt į klausimą apie tai, kam dar galėtų pasitarnauti plaukų lakas, Vaidai ir Mantui pavyko atsakyti teisingai?
Tiesa, laidoje žinomų žmonių buvo ir daugiau! Pavyzdžiui – viena didžiausių žaidimo gerbėjų Simona. Anksčiau nuolatos palaikiusi kapitoną Marijų Mikutavičių, šįkart ji sėdo į Mindaugo pusę. Ir netgi bandė jam padėti! Tik ar jai pavyko?
Kaip įprasta, replikų nuo abiejų komandų sulaukė ir laidos vedėjas.
„Man atrodo, kad jam alga kyla nuo mūsų pralaimėjimų“, – sakė M. Katleris apie nuolatinį A. Žiurausko bandymą suklaidinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.