Kainas lyginančioje laidoje – begalė netikėtumų: ar atspėtumėte, kas pigiau? (2)

2024 m. rugsėjo 7 d. 12:10
Tikriausiai niekas nedrįstų ginčytis, kad vilioja abu pasiūlymai. Pirmu atveju jūsų lauktų net 100 dienų pramogų kupina kelionė po įspūdingiausius kurortus, o antru – pasijustumėte tarsi žvaigždė, iš Paryžiaus prašmatnioje dvivietėje kupė keliaujanti į Stambulą. Nors esminis naujosios TV3 šeštadienio laidos „Kas po kiek?“ klausimas yra ne ką rinktumėtės, o kas, jūsų manymų, kainuoja pigiau?
Daugiau nuotraukų (14)
Laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis prisiminė, kad ir jo bičiulis Mantas Katleris keliavo šiuo Rytų ekspresu. Anot jo, tai atsiėjo baisiai daug. Bet ar tikrai daugiau nei 100 dienų plaukti kruizu?
Naujame žaidime susitiks dvi komandos – 3 draugų kompanija, dirbanti vieno populiaraus Vilniaus baro virtuvėje, ir Gražulevičių šeima iš Lazdijų. Spėliodami kainas ir lygindami kartais nepalyginamų dalykų vertes, abi komandos rungsis tarpusavyje siekdamos pergalės. Žaidėjai ne tik spėlios kasdienių daiktų kainas, keliaus po pasaulį ar net laiku, bet ir bandys už teisingą kainą užsisakyti buitines paslaugas.
Beje, gal numanote, kas būtų pigiau – į namus pasikviesti santechniką ar saksofonu grojantį muzikantą?
Barmenų kompanija prisiminė, kad dar ne taip seniai santechniko vizito sulaukė dabar. Tiesa, jis buvo bičiulis, tad „paėmė“ galbūt mažiau. Vis dėlto įsikalbėję, netrukus ėmė abejoti – juk būna ir taip, kad pažįstami prašo ir dar didesnės sumos! Bet ar tikrai gal būti, kad santechniko paslaugos kainuoja pigiau už saksofono koncertą namuose?
Kiti klausimai žaidėjus privertė pasijausti net ne milijonieriais, o milijardieriais! Juk tik įsijautęs į turtuolio kailį gali spėlioti, kiek išleistum kačiukų nameliui. Ir ne bet kieno, o pačios Paris Hilton namuose!
Įtampa neatslūgo iki pat paskutinių žaidimo akimirkų. Finaliniame, viską apversti galinčiame etape, žaidėjai susidūrė su, rodos, paprasta užduotimi. Gavę po 5 kasdienes prekes iš „Maxima“ parduotuvės, jie turėjo sudėti jas iš eilės – nuo pigiausios iki brangiausios. Ar majonezas kainuoja pigiau už dezodorantą? O gal – atvirkščiai? Viena klaida ir nugalėtojais gali tapti varžovų komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.