Prasidėjo karščiausias vasaros realybės šou „MANO ID“

Saulė, gamta ir nesibaigiančios linksmybės – tokios vasaros trokšta kiekvienas. Šiandien prasidėjo naujas vasaros nuotykių kupinas „Go3“ realybės šou „MANO ID“. Dešimt labai skirtingų, charizmatiškų, įdomių jaunuolių apsigyvena vienuose namuose ir bando susipažinti, o ilgainiui ir megzti tarpusavio santykius. Gražūs, jauni, laisvi, ištroškę nuotykių, o svarbiausia – naujų skonių ir jausmų. O tikslas vienas: įrodyti, kad jų tapatybė – geriausia. Atrodytų viskas paprasta, tačiau visa realybės šou esmė paaiškės tik jo eigoje, o nugalėtojas bus išrinktas liepos 1d.

Prasidėjo karščiausias vasaros realybės šou „MANO ID“.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Prasidėjo karščiausias vasaros realybės šou „MANO ID“.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2024, 3:51 PM

Realybės šou prizas – įspūdinga kelionė į kosmopolitinį, magišką, neoficialia pasaulio sostine laikomą Niujorką. Bus aplankytas ne tik žymusis Manhatanas, bet ir gausybė kitų išskirtinių traukos objektų: nuo ryškiausių Brodvėjaus ir Times aikštės šviesų iki įspūdingų dangoraižių, Centrinio parko, daugybės kultūros ir istorijos vertybių bei skonių.

„MANO ID“ vedėju Vytautas Mikaitis – žiūrovams puikiai pažįstamas kaip populiariausio praėjusių metų realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ Ispanijoje vedėjas ir įžymus keliautojas, įkūręs neegzistuojančią kelionių agentūrą „Pravalturas“.

„Pernai padėjau tvirtą pagrindą realybės šou žanro (buvo „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ Ispanijoje vedėjas). Man pačiam labai patinka toks formatas, kai susirenka paprasti žmonės ir scenarijus kuriasi pats iš savęs. Vieni būna kuklesni, kiti priešingai– labai atviri. Man tokiomis aplinkybėmis sekasi labai gerai „plaukioti“, galėčiau net save pavadinti realybės šou be penkių minučių rykliu.

„MANO ID“ yra laisvesnio turinio šou ir tikiu, kad dalyviai sugebės parodyti savo stipriąsias puses ir neslėps emocijų bei bandys pasirodyti „pačiu kiečiausiu“, kad žiūrovai palaikytų ir balsuotų. Noriu, kad žiūrovai neapsigautų ir išrinktų vertingiausią tapatybė, kuri ir nugalės.“ – žiūrovais pasitiki realybės šou vedėjas, žinomas keliautojas Vytautas Mikaitis.

Iki liepos 1 dienos „Go3“ televizijos žiūrovams kasdien bus pateikiamas naujas realybės šou „MANO ID“ turinys.

24/7 bus rodomos transliacijos net iš trijų vietų. Rytoj žiūrovai išvys dalyvių prisistatymus, o kiekvieną darbo dieną nuo rytojaus lauks pagrindinė serija ir karštos naujienos.

Pirmasis atvirumo vakaras vyks jau šį trečiadienį, o pirmasis išlikimo vakaras – jau ketvirtadienį, kurio metu paaiškės kas pirmieji paliks šou. Antrasis atvirumo vakaras vyks šį šeštadienį, o išlikimo vakaras– sekmadienį. Trečiasis atvirumo vakaras lauks kitą trečiadienį, o išlikimo vakaras – ketvirtadienį. Didysis finalas– liepos 1-ąją.

Trumpai apie „MANO ID“ dalyvius:

Žiūrovai greitai supras, kad nors visur minimi dešimt dalyvių, bet žmonių dalyvauja vienuolika. Dvi draugės nuomonės formuotojos bei „OnlyFans“ turinio kūrėjos Patricija (23m.) ir Ofelija (30m.), laikomos vienu dalyviu.

Vaikinai, laikykitės! Patricija ir Ofelija – geriausios draugės, nevengiančios atvirai demonstruoti savo grožybių. O ką čia slėpt? Juk gražūs kūnai turi puošti pasaulį! Talentingos, iškalbingos, be proto gražios ir atviros merginos pasiruošusios užkariauti žiūrovų širdis.

25-erių metų Agnius – ambicingas jaunuolis iš Kauno prieš metus sėdęs prie piloto vairo. Agnius, kaip ir priklauso lėktuvų pilotams, mėgsta prabangą: automobiliai, garsių prekių ženklų drabužiai, atostogos aukštos klasės viešbučiuose – jo vizitinė kortelė. Negana to, Agniaus sesuo – profesionali pokerio žaidėja.

26-erių m. didžėjė Simona – tikra vakarėlių liūtė, tačiau iš rankų niekad nepaleidžianti savo užrašinės: merginos dienotvarkė suplanuota iki smulkiausių detalių. Simona mėgsta lyderystę, todėl jai sekasi vadovauti komandai, organizuojant didžiausius renginius Kėdainių arenoje.

25-erių m. Viktorija – ne iš kelmo spirta reklaminių ir socialinių tinklų vaizdo klipų režisierė, 24/7 besimėgaujanti saulės spinduliais Tenerifėje. Nuotoliu iš Kanarų dirbanti Viktorija – pramūštgalviška menininkė, kurios tvirtas charakteris harmoningai dera su jautria siela.

20-ties Sintija iš Kauno – naudotais automobiliais prekiaujanti mergina, laisvu laiku stojanti už kokteilių baro. Mergina neslepia: geriausia kompanija – vaikinai, o nuolatinis dėmesys jai būtinas kaip oras. Vikri, tvirta, apsukri, humoro jausmo nestokojanti mergina – tikras viesulas ramiame pasaulyje.

21-erių jaunuoju filosofu prisistatantis renginių organizatorius Ivas laikosi vienos taisyklės: „Gyvenimas kaip žaidimas ir tik nuo mūsų priklauso, kaip jį žaidžiam“. Nuomonės formuotoju norintis tapti Ivas įsitikinęs, kad jis – kiekvieno susibūrimo pažiba ir kelrodė žvaigždė.

Kas kalba lietuvių, anglų, rusų, lenkų ir norvegų kalbomis? Ogi 30-ties vilnietis Robis Džo! Kam priklauso viso pasaulio pinigai? Ogi Robiui Džo! Sėkmingu kriptovaliutos kasimu užsiimantis vaikinas pripažįsta: tik apsukrus mąstymas jį pavertė sėkmingu žmogumi.

22-iejų Justas iš Molėtų – rimtas vyrukas, sekantis įtakingų tėvų pėdomis. Teisę studijuojantis vaikinas svajoja tapti politiku. Skamba nuobodžiai? Neapsigaukite: Justas – tikras vakarėlių liūtas, kompaniją galintis palaikyti iki pat paryčių, ypač neaukštoms blondinėms…

30-ies vilnietės Karinos istorija – tragiška ir įkvepianti nepasiduoti. Tapusi balerina, Karina skinti karjeros aukštumų važiavo į Paryžių, tačiau dėl staigios ir netikėtos traumos teko pamiršti viso gyvenimo įdirbį ir svajones. Vis dėlto, mergina nepasidavė ir šiuo metu jaučiasi laiminga, mokydama vaikus šokio paslapčių. Ją taip pat nuolat palaiko sesė dvynė, su kuria turi ypatingą ryšį.

Turkijoje gimęs, tačiau Lietuvoje užaugęs 22-iejų metų Vilius Ali – išskirtinė asmenybė, savo švelniomis rankomis kasdien įtampą nuo pečių lietuvaičiams nuimantis masažuotojas. Vilius Ali laisvai kalba lietuviškai, tačiau nepamiršo ir gimtosios turkų kalbos bei kultūros – vaikinas dažnai vyksta į savo gimtinę. Vis dėlto, jo širdis priklauso Lietuvai, mat čia gyvena nuo mažų dienų, kai jo mama pabėgo nuo Viliaus Ali tėčio.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.