Ugnė Siparė apie vasaros planus, grožio ritualus ir laidos „Muzikinė kaukė“ iššūkius

Naujame pramoginio LNK šou „Muzikinė kaukė“ vedėjos amplua sužibėjusi Ugnė Siparė gyvena itin aktyviai. Namuose – dar metukų neturinti dukrytė, „Muzikinės kaukės“ filmavimai, veikla socialiniuose tinkluose. Ar įmanoma viską suspėti ir kaip išlaikyti pusiausvyrą tarp savęs, namų ir darbų?

 Lrytas.lt koliažas.
 Lrytas.lt koliažas.
Ugnės Siparės atostogos Tenerifėje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ugnės Siparės atostogos Tenerifėje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ugnės Siparės atostogos Tenerifėje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ugnės Siparės atostogos Tenerifėje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ugnė Siparė.<br>K. Polubinskos nuotr.
Ugnė Siparė.<br>K. Polubinskos nuotr.
LNK nuotr.
LNK nuotr.
Ugnės Siparės atostogos Tenerifėje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ugnės Siparės atostogos Tenerifėje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ugnė Siparė.<br>M. Stankaičio nuotr.
Ugnė Siparė.<br>M. Stankaičio nuotr.
Ugnės Siparės atostogos Tenerifėje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ugnės Siparės atostogos Tenerifėje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ugnės Siparės atostogos Tenerifėje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ugnės Siparės atostogos Tenerifėje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ugnė Siparė.<br>LNK nuotr.
Ugnė Siparė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Apr 4, 2024, 2:39 PM

Ar turite kokių nors specialių grožio ritualų prieš filmavimus?

Ypatingų ritualų tikrai neturiu. Geriausias grožio ritualas – pakankamai miego. Ir ne tik prieš filmavimus, o jei pavyksta – visada. Visi kiti grožio ritualai lieka antrame plane – jei spėju, užsidedu veido ar plaukų kaukę. Ko gero, esu jau pakankamai subrendus, kad suprasčiau, jog momentiniai ritualai negelbsti – norint kadre ir gyvenime gerai atrodyti, reikia savimi rūpintis nuolat, o tai apima ir sveiką mitybą, ir sportą, ir pakankamą kiekį vandens. Kaip elgiesi su savo organizmu – viskas atsispindi išorėje.

Ar svarbu yra mityba ir kaip pavyksta laikytis taisyklingos, sveikos mitybos, kai daug darbų, mažas kūdikis namuose?

Ne paslaptis, kad mano vyras – puikus kulinaras, bet šiuo metu jis gamina tik savaitgaliais. Per darbus ir su kūdikiu namuose tikrai sudėtinga pasirūpinti ir subalansuota mityba, tad jau kurį laiką darbo dienomis užsisakome sukomplektuotą visos dienos meniu į namus.

Taip ir gaminti nereikia, ir dienos meniu subalansuotas, ir kalorijos suskaičiuotos. Anksčiau tikrai turėjau blogą įprotį valgyti tik du kartus – ryte ir vakare, dabar stengiuosi labiau savimi rūpintis, nes reikia energijos ne tik darbams, bet ir bėgioti po namus su mažyte. Labiausiai gyvenime nenoriu būti pavargus mama. Labai noriu turėti užtektinai energijos su ja žaisti ir prigalvoti įvairių veiklų, tad dabar savo sveikata rūpinuosi labiau nei bet kada.

Ar kažkaip specialiai ruošiatės vasaros ir maudymosi kostiumėlių laikui?

Tikrai nemeluosiu, kad kažką specialiai darau dėl bikini sezono, nes prisipažinsiu, praėjusį bikini sezoną nebuvo kada jo apsivilkti (juokiasi). Aš esu iš tų, kuri visada turi visokių planų, veiklų ir nebūtinai tai įtraukia bikinį. Kitas dalykas – meluočiau, jei sakyčiau, kad žiemą priaugu svorio, o vasarą susigriebiu.

Esu dėkinga tėvams ir geriems genams tiek už sveikus įpročius, tiek už organizmą, kuris nelinkęs kaupti riebalų (šypsosi). Vienintelis pasiruošimas sezonui – susiplanuoti kelionių prie vandens, ko šįmet gal daugiau susiorganizuosim (šypsosi).

Kokie didžiausi iššūkiai per filmavimus – aukštakulniai, suknelių pasirinkimas, makiažas, šukuosenos?

Anksčiau gyvenime mėgdavau labiau puoštis, o dabar kiekvieną dieną galit sutikti mane be makiažo, surištais plaukais ir sportine apranga, tad per filmavimus pasipuošti ir apsiauti aukštakulnius man vienas malonumas! Labai džiaugiuosi, kad filmavimai suvedė mus su stilistu Ruslanu Rybakovu. Man atrodo, niekada televizijoje nesijaučiau taip gerai ir užtikrintai, kaip šiame projekte.

Ruslanas yra aukščiausio lygio profesionalas, ne gana to, auksinio charakterio ir puikaus humoro žmogus! O grįžtant prie filmavimo iššūkių… Ar patikėtumėt, jei pasakyčiau, kad tokių nėra? Mėgaujuosi kiekviena projekto minute ir labai tikiuosi, kad tą patį jaučia ir žiūrovai.

Pamenu praėjusį sezoną žiūrėjau „Muzikinę kaukę“ per televiziją. Tuo metu projekte redaktore dirbo mano gera draugė. Po finalo parašiau jai: „Kodėl projektas toks trumpas? Aš noriu dar!“ Esu tikra, kad aš ne vienintelė tokia, tad linkiu visiems mėgautis, nes finalas jau artėja (šypsosi).

Ar „Muzikinės kaukės“ filmavimuose yra nutikę kokių nors kuriozų?

Tikras profesionalas pasakytų – niekada jokių. Bet tarp mūsų kalbant, tokių mažyčių smulkmenėlių gal ir yra buvę (šypsosi). Pavyzdžiui, esu pamiršus plaukus prilaikantį tinkliuką ir dalį laidos vedžiau su juo… Nors kita vertus, koks čia kuriozas? Po pirmos laidos, kurią pradėjau kaip Dieteris Bohlenas – jokia šukuosena ar grimas man nebaisūs (juokiasi).

Kokia atmosfera projekte artėjant finalui?

Nežinau, kiek tai jaučiasi žiūrovams, bet studijoje intriga iš tiesų auga. Matau, kaip dalyviai (jei tai apskritai įmanoma) įdeda dar daugiau pastangų nei projekto pradžioje, tuomet prieš pasirodymą jaudinasi labiau nei pirmose laidose, o stresas kartais priverčia balsą sudrebėti, kitus atvirkščiai – kai kurie dalyviai artėjant finalui uždainavo taip, kaip, man atrodo, patys nežinojo, kad gali (juokiasi).

Stresas visus veikia skirtingai, tad su kiekviena laida arčiau finalo darosi vis įdomiau, nes galutinėje lentelėje pavardės vis kitaip išsidėlioja. Labai įdomu, kas bus finalinis ketvertukas. Jaučiu, kad laukia staigmenų.

Ko palinkėtum visom moterim, kurios pažiūrėjusios į veidrodį turi sau priekaištų?

Linkiu paprasčiausio pasitikėjimo savimi. Sakoma, gražiausia moteris – laiminga moteris, bet manau, kad tai susiję tiesiog su pasitikėjimu. Juk jei galvosi, kad esi kažkam nepakankamai graži, tuomet bendrausi nuleidusi akis, kalbėsi tyliau, šypsosiesi kukliau ir nieko nepakeisi, tiesiog liksi nepastebėta, gal net praleisi kažkokią galimybę gyvenime.

O jei daugiau tikėsi savimi, tuomet tai, kas tau atrodo minusai, gali virsti Tavo išskirtinumu. Kitaip tariant, grožis yra požiūrio reikalas. Iš kur ateina grožio tendencijos? Tas madas atneša labai savimi pasitikinčios asmenybės – kai tiki savimi pats, tavimi patiki ir kiti. Tad labai viskas paprasta – atsiminkite, kad Jūs esate nuostabi ir vienintelė tokia visame pasaulyje. Ir taškas.

„Muzikinėje kaukėje“ šį šeštadienį komisijos narės vietą užims operos solistė Ieva Prudnikovaitė. Projektui artėjant prie finišo tiesiosios, dalyviai stengiasi pranokti patys save, todėl žiūrovų lauks dešimt įspūdingų pasirodymų – Šarūnas Januškevičius įkūnys grupę „Antikvariniai Kašpirovskio Dantys“, Aktorė Skaistė Vievesė taps Blondie, atlikėjas Dovi Mi atliks populiarų Gabrieliaus Vagelio kūrinį, Andrius Bialobžeskis įkūnys grupę „Rammstein“, Keitė Arai taps Taylor Swift, Sandra Žutautienė – Oksana Pikul, Antanas Zakarauskas įkūnys operos legendą Luciano Pavarotti, Liepa taps Nele Paltiniene, Monika Mėčiūtė išmoks dainuoti korėjietiškai ir įkūnys atlikėją PSY, o Sidas – Vytautą Kernagį.

Nepamirštamas vakaras su „Muzikine kauke“ – šeštadienį 19.30 val. tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.