Nauja superheroje „Madam Web“ tapusi Dakota Johnson apie pačios atliktus kaskadinius triukus: „Didžiuojuosi savimi“

Jau šį penktadienį, vasario 23 dieną, į kino ekranus persikelia nauja komiksų pasaulio istorija – „Madam Web“. Supergalių turinčią heroję patikėta įkūnyti „50 pilkų atspalvių“ serijos, filmų „Gidas vienišiams“, „Socialinis tinklas“ žvaigždei Dakotai Johnson. Tai – pirmas jos vaidmuo veiksmo juostoje, tačiau, galimai – ne paskutinis, nes aktorei puikiai sekėsi pačiai atlikti kai kuriuos kaskadinius triukus. Tai, kaip teigia pati žvaigždė, nustebino net ją pačią...

Dakota Johnson.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Dakota Johnson.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Dakota Johnson.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Dakota Johnson.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Dakota Johnson.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Dakota Johnson.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 22, 2024, 9:53 AM

„Iš pradžių man atrodė, kad sukaustys baimė, teks scenas kartoti po tūkstantį kartų, kūną nusės mėlynės, gal net pakliūsiu į ligoninę, tačiau galiausiai labai didžiuojuosi savimi – tai, ką padariau filmavimo aikštelėje, pranoko net mano pačios lūkesčius“, – pasakoja 34-erių D. Johnson.

Aktorė interviu prieš premjerą juokavo, kad geriausiai sekėsi veiksmo scenos, kuriose teko ekstremaliai vairuoti.

„Pati sėdėjau už greitosios, taksi automobilių vairo, tad tie filmavimai išties nebuvo lengvi, bet adrenalinas man labai patinka. Dabar galiu pasakyti tik tiek: Tomai Cruise'ai, saugokis, ateina nauja veiksmo filmų žvaigždė!“, – žurnalistams šypsojosi juostos pažiba.

Kita garsi aktorė, kurią pamatysime filme – ant didžiulės populiarumo bangos šiuo metu esanti Sydney Sweeney, kuri kovo mėnesį į kino teatrus sugrįš jau su trečiu savo filmu. Po komedijos „Tik ne tu“ ir veiksmo filmo „Madam Web“ dar ji pasirodys ir psichologiniame siaubo trileryje „Nekaltoji“.

Na, o „Madam Web“ pasakos apie greitosios pagalbos medikę Kesę Web (aktorė Dakota Johnson), kurios pašaukimas – gelbėti gyvybes. Nesėkmingai susiklostę aplinkybės šį jos siekį pakylės į visiškai kitą lygmenį. Akistata su mirtimi antgamtiškai pakeičia Kesę – mergina ima matyti ateitį.

Naujoji galia Kesę netrukus suveda su Džiulija, Mete ir Anija (aktorės Sydney Sweeney, Celeste O'Connor ir Isabela Merced). Jas visas medžioja paslaptingas vyras, kurį Kesė miglotai prisimena iš savo vaikystės: jis buvo netoliese, kuomet džiunglėse, tyrinėdama vorus, paslaptingai mirė jos motina.

Naudodama savo naująjį talentą, Kesė privalo užbėgti už akių paslaptingojo vyro veiksmams ir išgelbėti savo naująsias bičiules bei save pačią.

Kaip seksis naujai superherojei, pamatysime jau visai netrukus, nuo šio penktadienio, vasario 23 dienos, kino teatruose pasirodysiančiame fantastiniame veiksmo filme „Madam Web“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.