23-ejus metus Anglijoje gyvenanti Inesa Valantinaitė daugiau nei dešimtmetį buvo namų šeimininkė, augino vaikus, tvarkė namus, gamino valgyti ir rūpinosi vyro poreikiais. Šiandien prancūziškus skanėstus mėgstantys Londono lietuviai ir vietiniai gyventojai Inesą pažįsta kaip konditerę, namuose gaminančią pasakiško grožio ir skonio prancūziškus desertus.
„Pradėti karjerą nuo nulio, paauginus vaikus niekada nevėlu, kaip ir ją keisti, jei jaučiate, kad darbas pabodo ir nebedžiugina“, – sakė savo pavyzdžiu įkvepianti 41-erių Inesa, ruošdamasi kepti vieną populiariausių pasaulyje prancūziškų skanėstų – makarunus.
Ar nebuvo baisu pradėti karjerą nuo nulio, kai tau nebe 18, o per 40? Ir kodėl sėkmingą gyvenimą svetur susikūrusios Inesos didžiausia svajonė – grįžti gyventi į Lietuvą?