Į darbą Londono centre esančiame Soho rajone, garsėjančiame barais, restoranais, kino ir teatro salėmis Samanta skuba net sekmadienio rytą. Lietuvės pareigos – „Bocconcino“ restoranų tinklo plėtros vadovė, todėl ji turi pasirūpinti ne tik įrengimu, dizainu, baldų ar indų atvežimu, bet ir sklandžiu restoranų darbu.
Lietuvė parodė ne tik prieš septynerius metus duris atvėrusį restoraną, šiais metais pripažintą geriausiu prabangiu restoranu, bet ir naujieną – šiuo metu įrenginėjamą restoraną buvusiose banko patalpose.
Vieno jų įrengimas, pasak Samantos, truko pusę metų ir kainavo daugiau nei tris milijonus eurų. Duris jis atvėrė vos prieš du mėnesius ir jau kone kas vakarą čia rezervuoti visi staliukai, o norintys patekti rikiuojasi lauke.
Moteris pasakojo nuo vaikystės žinojusi, ką reiškia užsidirbti pačiai. Klestint tėvų verslui pinigų netrūko, tačiau ir tuomet ji nešiodavo laikraščius ar skrajutes, padėdavo tėvams. Atvykusi į Angliją Samanta dirbti pradėjo sulaukusi 16-os. Dienomis mergina mokydavosi, o po pamokų skubėdavo į drabužių valyklą bei sporto klubą, juose dirbo valytoja.
Kodėl Londone gyvenantis modelis ir grožio konkursų dalyvė Samanta Pancerevaitė sako nenorinti būti turtingo vyro išlaikytine? Ką ji išgyveno tuomet, kai iškritusi iš antro aukšto balkono išgirdo, kad negalės vaikščioti? Ir kiek teko dirbti, kad svetimoje šalyje taptų prabangių restoranų tinklo plėtros vadove?
Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.