Skandalingai išgarsėjusi Ieva Carter TV eteryje pasibučiavo su menininke: „Auskaras lūpoje tikrai trukdo“

Skandalingai TV eteryje nuskambėjusi Ieva Carter nusprendė išbandyti laimę pasimatymų eksperimente „Nusirenk“ ir pagaliau atrasti savo gyvenimo meilę.

 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Nov 24, 2023, 9:54 AM

Ką tik startavusioje LNK portalo laidoje „Nusirenk“ dalyvauja daug skirtingų viltį meilėje praradusių žmonių, kurie ryžtasi išlipti iš savo komforto zonos ir nusirengti pirmojo pasimatymo metu. Londone dukrytę auginanti Ieva Carter trumpam grįžo į gimtinę ir laidoje gavo išskirtinę galimybę: mergina turėjo šansą nueiti net į du pasimatymus.

Pirmasis išrinktasis vilnietis 34 metų Artiomas, kuris nuo pirmųjų pažinties minučių Ievai žarstė komplimentus.

„Labai gražiai atrodo, labai skaniai kvepia. Man labai patiko, kad Ieva nebijo kalbėti apie itin asmeniškus dalykus“, – kalbėjo Artiomas.

Eigoje atmosfera vis kaito, ir buvo išmesta užduotis ne tik pašokti viliotinį, bet ir išbandyti bučiavimosi talentą, kurie, deja, bet nuvylė Ievą.

„Viliotinis buvo tragiškas. Vienas tragiškiausių, kokį man teko matyt, bet aš manau, kad vaikinukas stengėsi, todėl vien už pastangas galiu duoti jam 10 balų. O dėl bučinio buvau šoke“, – neslėpė Ieva.

Antrą šansą Ieva bandė su Vilniuje gimusia ir augusia 23 metų menininke Uma Emilija. Nors Ieva ir neslėpė dalykų, kurie jai pasimatyme nepatiko, merginos iškart pradėjo demonstruoti šiltus jausmus viena kitai.

„Ji pasiūlė – gal pasibučiuokime. Ir aš pagalvojau, kodėl gi ne? Emilija bučiuojasi gerai, bet tas auskaras lūpoje tikrai trukdo“, – sakė I. Carter.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.