Maždaug prieš 4,5 metų L. Pranskevičius paragavo itin aštraus mėsainio. Tąkart vyrui pasidarė labai bloga, tačiau kartu atsirado nepaaiškinamas smalsumas ir noras išsiaiškinti, kodėl jo organizmas sureagavo būtent taip. Į aštrumo paslaptis gilintis pradėjęs Liudas greitai pamilo aštrų maistą, o tai galiausiai jį paskatino atidaryti vienintelę šalyje aštrių produktų parduotuvę, pavadinimu „Aštriai aštru“.
„Iš pradžių parduotuvėje dirbau vienas, tačiau greitai pasidarė nuobodu. Netrukus pradėjau gaminti aštriausią Lietuvoje mėsainį, atidariau kavinę. Žmonės dažnai pamatę mane galvoja, kad viskas čia labai aštru, tačiau iš tikro taip nėra. Taip, mes vis dar gaminame aštriausią mėsainį Lietuvoje, tačiau žmonėms jo valgyti nerekomenduojame.
Vis dėlto dažnai nugali smalsumas. Tai visgi yra tam tikra patirtis, kuri ne visada būna maloni. Prieš gamindami aštriausią mėsainį duodame klientams pasirašyti specialų raštą, kuriame jie įsipareigoja neturėti mums jokių pretenzijų. Jie patys turi suprasti, ką daro“, – laidos filmavime pasakojo L. Pranskevičius.
Jis taip pat atskleidė, kokių mėsainių dažniausiai siūlo paragauti savo klientams, papasakojo, apie jų gamyboje naudojamus vietinių tiekėjų produktus. Pavyzdžiui, tiek brandintą jautieną, tiek čederio sūrį verslininkas perka iš Lietuvos ūkininkų, o dalį kitų produktų užsiaugina pats arba įsigyja čia pat, vietoje – Halės turguje.
Kartu su L. Pranskevičiumi visą dieną kartu puikiai praleido ir visiems žinomas laidos vedėjas geros Audrius Bružas bei vieno šalies banko prekybos finansavimo tarnybos vadovas Romas Čereška. Visi trys vyrai ne tik kartu apsipirkinėjo, bet ir atliko socialinį eksperimentą. Jie siekė išsiaiškinti, ar šiais laikais įmanoma apsipirkti turguje, nenaudojant grynųjų pinigų? O gal, visgi, tai padaryti nėra taip lengva?
R. Čereška atskleidė atsiskaitymo banko kortelėmis bei grynaisiais pinigais statistiką, apžvelgė viešoje erdvėje sklandančius mitus ir papasakojo apie vis labiau populiarėjančius skaitmeninius kasos čekius. Tokius, jau kurį laiką, savo versle naudoja ir L. Pranskevičius.