Edas Sheeranas savo valdose turi net airišką aludę

Superžvaigždės paprastai įsikuria prabangiose didmiesčių vilose ir apartamentuose, o Didžiosios Britanijos dainininkas Edas Sheeranas (31 m.) su žmona Cherry Seaborn (30 m.) ir dviem dukromis gyvena savo gimtajame kaime.

E.Sheeranas su šeima gyvena kaime.<br>IMAGO/„Scanpix“ nuotr.
E.Sheeranas su šeima gyvena kaime.<br>IMAGO/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 21, 2022, 3:46 PM

Dar 2012-aisiais E.Sheeranas Framlingamo kaime, esančiame Safolko grafystėje, nusipirko seną gyvenamąjį ūkininko namą, už kurį paklojo apie milijoną eurų.

Nuo to laiko atlikėjui priklausančio nekilnojamojo turtas šiame kaime daugėja – žingsnis po žingsnio jis kuria nedidelį nuosavą rojų, kurį kaimynai vadina Širanviliu. Dabar jame stūkso penki pastatai.

E.Sheerano įsigytas XVI a. ūkininko gyvenamasis namas jau modernizuotas, pastatyti ir svečių nameliai. 6 hektarų žemės sklype yra viskas, ko trokšta superžvaigždės širdis, – futbolo aikštė, garso įrašų studija, kino teatras ir vaismedžių plantacija, kurios viduryje tyvuliuoja dirbtinis ežeras.

Savo valdose atlikėjas turi ir airišką aludę. Ji tuneliu sujungta su gyvenamuoju namu.

Šiuo metu statoma nedidelė koplyčia, kurioje bus aštuoni suolai, altorius, galerija, įrengta viršutiniame aukšte.

Įdomu tai, kad po koplyčia įrenginėjama kapavietė, kurioje bus laidojami šeimos nariai. Ją planuojama uždengti masyvia akmens plokšte.

Taigi dviejų „Grammy“ laureatas šiame kaime planuoja likti ir po mirties.

Dainininkas, jeigu tik norėtų, galėtų pasirinkti ir daugiau vietų gyventi. Teigiama, kad atlikėjas turi daugiau nei 60 nekilnojamojo turto objektų. Vien Londone – 22 butai, kurių bendra vertė – daugiau nei 66 mln. eurų.

Nepaisant to, E.Sheeranas su šeima gyvena kaime, o ne mėgaudamasis prabanga Jungtinės Karalystės sostinėje.

Dainininkas ramų gyvenimą pamėgo dar vaikystėje. Būsimoji muzikos žvaigždė užaugo minėtame Framlingame. Tik būdamas 17-os persikėlė į Londoną, iki kurio – dvi valandos kelio automobiliu.

Hitu tapusioje savo dainoje „Castle On The Hill“ atlikėjas su meile apdainuoja šią Safolko grafystės vietovę. Jo tėvai Johnas ir Imogen Sheeranai ten gyvena iki šiol.

E.Sheerano žmonos Ch.Seaborn šeima kilusi iš kaimynystėje esančios vietovės. Taigi nenuostabu, kad kaime abu puikiai jaučiasi.

Ką apie kaimynystėje įsikūrusią garsenybę mano kaimo gyventojai?

Daugelis jų atlikėją ir jo žmoną laiko nesužvaigždėjusia ir simpatiška pora. Bet sutuoktiniai įsigijo ir keletą priešų, kuriems gyventi trukdo nuolatinis statybų triukšmas.

Scenos superžvaigždė supirko beveik visą nekilnojamąjį turtą artimiausioje kaimynystėje, kad atsiskyręs galėtų mėgautis dar didesniu privatumu.

Ne vienas Framlingamo gyventojas parduotuvėje mielai persimestų su žvaigžde keletu žodžių, tačiau tai – misija neįmanoma. E.Sheeranas savaitėmis nesirodo viešumoje.

„Galbūt jis netrukus įsigis ir nuosavą prekybos centrą. Tuomet galės niekada nepalikti savo namų“, – juokauja dainininko kaimynai.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.