Dirbant tik po 8 valandas pripažinimo galima sulaukti tik tuomet, jei aplankys didelė sėkmė, tačiau iš savo asmeninės patirties pasakysiu, kad reikia labai daug dirbti, judėti, bandyti, klysti, domėtis, pasimokyti iš savo, o dar geriau – iš svetimų klaidų, ir juodai dirbti“, – sėkmės receptu dalinosi 29-erių lietuvis, Didžiojoje Britanijoje gyvenantis kulinaras Evaldas Juška.
Prieš metus rodytame populiariame britų televizijos kulinariniame šou – „Bake off: the professionals“ tarp 12-os profesionalių kulinarų porų pasirodė ir lietuvis, klaipėdietis Evaldas Juška.
Tiesa, profesionaliems konditeriams skirtame šou Evaldas buvo dešinioji garsaus šefo Nelsono Barroso ranka.
Kartu jie atstovavo penkių žvaigždučių viešbučiui. Gyvenantys Didžiojoje Britanijoje žino – britai pamišę dėl kepinių ir saldėsių, todėl tokie šou – itin populiarūs ir sulaukiantys tūkstančių norinčiųjų į juos patekti, mat tai – savotiškas tramplinas į populiarumą ir pripažinimą.
Kartu su kolega Nelsonu Barossu Evaldas sužavėjo griežtumu garsėjančią komisiją šokoladinėmis skulptūromis bei konditerijos šedevrais taip, kad pateko į finalo trejetą.
Ir nors pergalę tąkart pelnė kita kulinarų pora, Evaldui dalyvavimas prestižiniame televizijos šou suteikė populiarumą – jis tapo atpažįstamas ir geidžiamas šefas garsiuose restoranuose bei desertinėse.
Evaldo sėkmės istorija jau šį pirmadienio vakarą, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, 20.00 val., tik per LNK.