Ugnius pabilo ir apie tėvystės rūpesčius, sūnaus auklėjimo metodus bei paauglystę.
Laidos herojų lauks du veganiški patiekalai ir stalas, nukrautas kokybiškais produktais.
Burtai lėmė, jog Ugniaus sūnus Matas Pijus gamins avinžirnių karį su špinatais, o pats Ugnius– šri lankietišką daržovių roti.
Laidos svečiams į pagalbą skubėjo laidos vedėjai Ilona Juciūtė ir Dilanas Dampella Gamage.
Prieš metus laidoje dalyvavę Ugnius ir Matas prisipažins, jog šį kartą kruopščiai ruošėsi, darė namų darbus ir tobulino savo kulinarinius įgūdžius.
Anot verslininko, namuose, visą maisto ruošimą perėmė jaunoji karta.
„Kai man nieko valgyt nepadaro, tai tenka pačiam sau pasidaryti“, – tiesiai šviesiai su šypsena laidoje pasakojo Matas.
Triukšmingą ir skandalingą gyvenimą kažkada gyvenęs Ugnius, šiandien yra dingęs iš vakarėlių ir kitų naktinių renginių.
Visiškai pakeitęs savo gyvenimo būdą, verslininkas aktyviai sportuoja, rūpinasi savo sveikata ir net atsisakė mėsos bei propaguoja veganizmą.
„Lietuvoje dar mažai veganiškų produktų, tačiau keliaujant ir ragaujant, net gi mėsą valgantys draugai sako, kad kartais skirtumo skonyje neberanda.
Tai manau, nustebs didelis dalis žmonių, kad patiekalo skonis gali būti toks pats ir be mėsos“, – laidoje pasakojo Ugnius.
Žinomas vyras pasakos, jog teisingas gyvenimo vertybes kaip įmanydamas stengiasi įdiegti ir savo trylikamečiui sūnui Matui Pijui.
„Aš tai esu blogas tėtis, reikia – priverčiu sūnų ateiti į filmavimus, daryt valgyti, ko jis visai galbūt nenori.
Bet jei rimtai, tai jam yra puikios pamokos – išmokti šnekėti prieš kameras, nebijoti reikšti savo nuomonę.
Sūnui artėja to jaunatviško maksimalizmo laikai, kada gali prasidėti paauglystės problemos, atsikalbinėjimai, neklausymai.
Viskam jau esu pasiruošęs ir tik laukiu, kada čia prasidės“, – laidoje juokavo Ugnius.
Be įdomių pokalbių laidoje laukia ir azartiška svečių dvikova. Kuris patiekalas gardesnis, nuspręsti teks Ugniaus broliui, Mato dėdei Linui. Kaip sutaria broliai Kiguoliai?
„Šiuo metu sutariame tikrai gerai. Buvo visokių periodų, kuomet buvome vaikai, mažai kalbėdavome ir bendraudavome, nes ne visi vyresnieji broliai linkę draugauti su mažaisiais, bet dabar tikrai randam bendrą kalbą“, – pasakojo Linas.
Ką Ugnius gali atsakyti savo kritikams, kaip Matui sekasi mokykloje ir kuris laidos herojus per metus labiau patobulino savo kulinarinius įgūdžius – paaiškės jau šį šeštadienį 8 val. 30 min. laidoje „Virtuvės istorijos“.