This site uses cookies to ensure that we deliver you the best user experience. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. For more information please see our COOKIE POLICY.

Saulius Skambinas prakalbo apie jausmus žmonai Karinai Krysko

Saulius Skambinas, Karina Krysko. 

TV3 televizijos laidoje „Virtuvės istorijos“ dėl geresnio kulinaro vardo susirungė du geri bičiuliai – tai renginių vedėjas Tomas Grigaitis ir šokėjas Saulius Skambinas. O kuris iš jų vertas iš šios kulinarinės dvikovos išeiti su nugalėtojo karūna sprendė jų artimas draugas, iliuzionistas Nicholas Kin.

Tomas kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene keps lašišos pyragą su špinatais, o Saulius, padedamas grilių profesionalo Tomo Petrylos, gamino įmantrų, iš Indijos atkeliavusį ir dar karalienės Viktorijos karaliavimo laikais Britanijoje itin išpopuliarėjusį „Kedgeree“ patiekalą.

Profesionalus šokėjas, televizijos projektų dalyvis Saulius Skambinas – vienas charizmatiškiausių bei žaviausių Lietuvos vyrų, tačiau jis ne tik grakščiai sukiojasi ant parketo, bet ir yra puikus šeimos vyras. Prieš beveik dešimtmetį viename šokių projekte įsiliepsnoję jausmai dainininkei Karinai Krysko tebedega iki šiol.

„Šokiai mus su Karina sujungė į šeimą. Turim mažių, gyvenimas įsibėgėjo ir viskas vyko natūraliai. Tačiau šokiai buvo tas atskaitos taškas, kuris padėjo susilipdyti ir judėti į priekį“, – gražių žodžių apie pažinties su žmona pradžią negailėjo Saulius.

Prisiminęs vaikystę, S.Skambinas tikino, jog už dabar pasiektą šokėjo karjerą jis dėkoti turėtų tik savo mamai.

„Šokėjo karjerą už mane pasirinko mano mamytė, aš išpildžiau jos gyvenimo svajonę – tai, ko ji pati galbūt nedarė. Į šokius ji mane leido nuo pat darželio. Iš pradžių tai atrodė kaip pramoga, o kai prasidėjo pirmos pergalės, pasinėriau į veiklą, daug dirbau, visas gyvenimas ėmė suktis aplink šokius“, – pasakojp S.Skambinas.

Visgi septynerių sūnų Majų kartu su žmona Karina auginantis Saulius tikino, kad dar nėra apsisprendęs, ar savo atžalą taip pat skatinti eiti šokėjo keliu. „Manau, jis eis savo keliu“ , – pasakojo S.Skambinas.

Tačiau be atvirų pokalbių laidoje laukė ir įnirtinga kulinarinė kova, kur priešininkų komandoje jaunatviškos energijos ir gero humoro jausmo nestokojantis, vienas populiariausių Lietuvoje renginių vedėjų Tomas Grigaitis kaip niekad kruopščiai demonstravo savo kulinarinius sugebėjimus.

„Esu išmokęs, kad gaminant nereikia nieko normuoti skaičiais, viską reikia dėti iš intuicijos, o druską reikia berti kaip filosofui – labai atsakingai ir apgalvotai“, – patarimų maisto gamyboje žiūrovams negailėjo Tomas.