„Mano tėtis, kad nereiktų virti sriubos, kartą į ją pridėjo razinų, kruopų, jautienos, sauso vyno... Aš tikiuosi, kad man pasiseks geriau“, – juokėsi žinių vedėjas, kuriam į pagalbą gaminant ne kartą atėjo Gabrielė Martirosianaitė, viena iš laidos vedėjų.
Būtent ji pastebėjo, kad citrina gali suteikti patiekalams ne tik papildomo skonio, bet jos kvapas – puikus būdas rytais pažadinti mylimą žmogų. Su tuo sutiko ir R. Petkevičius, mielai perleidęs tarką į Gabrielės rankas.
Tiesa, pats R. Petkevičius neslepia, kad saldumynai jam yra antrame plane – po skanios vakarienės ar per šventes jie būna tas paskutinis akordas: „Geriau kąsnį gero, bet ne klecko.“
Vis dėlto, daugiausia dėmesio ir susižavėjimo sulaukė pyrago dekoravimas – R. Petkevičius iš obuolių skiltelių sudėliojo milžinišką rožę.
Sekmadienį 9 val. laidoje „Kulinarinis detektyvas“ sužinosite net 4 originalius obuolių pyragų receptus, kuriuos gamins dalyviai ir laidos vedėjas Alfas Ivanauskas, įrodęs, kad obuolių pyragai gali būti ne tik saldūs.