„Naujametinėje keitykloje“ – J. Tvarijonaitės vestuvių metinės

Jau rytoj, gruodžio 31-ąją, paskutinę šių metų naktį nuo 22.00 val. TV3 eteryje šalies pramogų pasaulio žvaigždės vykdys svarbiausią – pinigų keitimo – misiją. „Naujametinė keitykla“ bus atsakinga už garbingą atsisveikinimą su litu ir nepriekaištingą naujos valiutos – euro – pasitikimą.

J.Tvarijonaitė.
J.Tvarijonaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2014, 10:39 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 10:56 PM

Čia galios savos, originalios taisyklės: oficialus valiutos kursas bus 3,4528 medinio arklio į 1 medinę ožką, sklandų darbą prižiūrės „geriausi finansų ekspertai“, „habilituotais infliacijos ir defliacijos analitikais“ prisistatantys humoristai Raimundas Bingelis, Džiugas Siaurusaitis, Vitalijus Cololo ir Mindaugas Papinigis.

Retai viešumoje pasirodanti J. Tvarijonaitė į „Naujametinės keityklos“ filmavimą atvyko su savo vyru. Skambant gražiausioms dainoms, pora ne tik palydėjo senuosius metus ir pasitiko naujuosius, bet ir šventė svarbią asmeninę šventę – 2 metų sutuoktuvių sukaktį. Prieš dvejus metus pora vestuvių žiedus sumainė Tenerifėje, Ispanijoje. „Naujametinės keityklos“ svečiai, susirinkę žvaigždės sveikino Jurgitą, linkėjo jai laimės.

Ypatingą nuotaiką skleis ir ožkos metais gimę žinomi žmonės: dainininkas Rytis Cicinas, laidos „Beatos virtuvė“ kūrėja Beata Nicholson, „Šok su manimi“ komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas.

TV3 žiūrovai įsitikins – J. Smoriginas labai džiaugėsi apsilankęs „Naujametinėje keitykloje“ ir didžiavosi gimęs ožkos metais. Beata savo ruožtu visiems ožkos metais ginusiems linkėjo laimės, o R. Cicinas į sceną pakvietė „Lietuvos gražiausią žmogų“. Kas jis, kas jį tokiu titulavo, TV3 žiūrovai sužinos jau rytoj, paskutinę metų naktį, 22.00 val. „Naujametinėje keitykloje“.

Belaukiant „Naujametinės keityklos“, TV3 kviečia nuo 19.00 val. vakarą leisti su komiku Olegu Surajevu ir jo laida „Metų akcentas“, o 22.00 val. stebėti specialią šventinę laidą „Žvagulio Naujieji“, kurioje paaiškės ar įvyks garsiosios Žvagulių poros – Irenos ir Žilvino – tuoktuvės bažnyčioje.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.