Kartu su Alvydu ir Justinu Beata lankysis Kaune, nes šis miestas nuo seno garsėja spurginėmis, čeburekinėmis, o pastaruosius metus – ir geriausiais Lietuvoje kebabais. Kulinarinės laidos vedėja prisipažįsta, kad filmuodama naujausią „Beatos virtuvės“ laidą pirmą kartą gyvenime ragavo lietuviško kebabo.
O štai J. Jankevičius prie kebabo sugrįžo net po trejų metų pertraukos. Kadaise svėręs 115 kg, jis šiuo užkandžiu nebepiktnaudžiauja. „Kebabų valgymas – tai žaidimas. Visa žaidimo esmė – neapsidrėbti, ir tas, kuris automobilyje valgydamas kebabą neapsidrebia, tas laimi. Dažniausiai nelaimi niekas“, – savo patirtimi laidoje linksmai dalinsis Justinas.
Gydytojas A. Unikauskas pateiks naudingą ir įdomią greito maisto analizę. TV3 laidos žiūrovai sužinos, kokį greitą maistą Alvydas laiko pačiu žalingiausiu ir koks greitas maistas vis dėlto bus šio gydytojo išteisintas.
„Man pačiai greitas maistas, jei paruoštas namie ir jei juo nepiktnaudžiaujama kasdien, yra priemonė pasiįvairinti nusibodusį meniu ar nustebinti savo svečius. Svarbiausia – saikas“, – sakys Beata.
Šeštadienį Beata laidoje dalinsis receptu, kaip pasiruošti kebabą namie, kaip paruošti aštrų ir sveiką avinžirnių užkandį. Kartu su broliais Jurgiu ir Motiejumi gamins vaikų taip mėgstamas traškias vištienos kojeles ir, žinoma, keps čeburekus. Čeburekų receptų bus net du – vieni tradiciniai su mėsa, kiti – varškiniai čeburekai. Ne tik su varškės įdaru, bet ir su puria varškine tešla.
Linksma ir šiek tiek nuodėminga laida „Beatos virtuvė“ – šį šeštadienį 10.30 val. per TV3.