Visą vasarą per „Lietuvos ryto“ televiziją įvairiausiais patiekalais ant grilio stebinęs kulinaras jau kuria naują projektą. Rugsėjį šiame kanale pasirodys nauja jo kulinarijos laida, kurioje – patiekalai ir receptai iš įvairiausių pasaulio šalių.
Tačiau kol nesibaigė vasara, jis siūlo nepamiršti išmoktų pamokų ir tokių derinių kaip mėsainiai su vištiena ir mangais ar šoninės suktinukai su datulėmis ir avokadais. O likusiose laidose kulinaras ketina nustebinti dar keistesniais patiekalais. Pavyzdžiui, žuvimi, kepta su arbūzu.
Šalta sriuba
Reikės kelių kiaušinių, gabalėlio fetos, kefyro, špinatų, žiupsnelio druskos ir pipirų, šlakelio cukraus sirupo.
Visus produktus sutrinkite iki vientisos masės.
Ant grotelių paskrudinkite itališkos duonos čiabatos riekeles, apšlakstytas alyvuogių aliejumi. Po to jas įtrinkite česnaku ir įvairiomis prieskoninėmis žolelėmis.
„VMG vasara“ – antradieniais – ketvirtadieniais 14.50 ir 20.55 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją ir internetiniame televizijos puslapyje https://tv.lrytas.lt.