A.Baukutė gražuolį šokėją ir laidų vedėją išvadino pilvotu!

2014 m. kovo 9 d. 21:19
lrytas.lt
Mis Latvija ir Misteris Lietuva – taip buvo pristatyta viena projekto „Šokiai ant ledo“ pora. Tai „Mis Latvija 2010“ Alisa Miškovska ir šokėjas bei projekto vedėjas Andrius Butkus. Jie iš tiesų atrodė puikiai, tačiau komisijos nuomone, kur kas geresnis Alisai partneris buvo...baldas. Kėdė, kuri buvo panaudota šokio metu.
Daugiau nuotraukų (1)
Be to, komisijos narė Asta Baukutė išvadino Andrių pilvotu! Už pasirodymą davusi penkis balus A.Baukutė liepė Andriui numesti pilvą ir tuomet parašysianti šešis.
Kolegos tuo suabejojo – juk A.Butkus lieknas vyras: „Dar truputį ir bus ne pilvas, o duobė!“
Alisa sakė, kad pasirodymui jiedu repetavo dvi paras po 12 valandų – žinoma, kad pritrūko laiko.
Latvijos gražuolei nelabai sekasi – prieš projektą rimtą traumą patyrė jos partneris ledo ritulininkas Petras Nausėda, štai kodėl Alisa šoka su Andrium. Bet A.Miškovskai nuo pat pradžių atrodė, kad nieko nėra neįmanomo.
„Žmonės sportuoja be rankų be kojų ir net didelių aukštumų pasiekia. Aš pati turėjau baigti dailiojo čiuožimo karjerą dėl stuburo traumos, bet svajonės neatsisakiau – tapau trenere, išugdžiau ne vieną čempioną“, – uždegančiai kalbėjo Alisa. Andrius nuotaikos po komisijos vertinimo nuotaikos neprarado: jis šypsojosi – juk yra pasirengęs bet kokiems televiziniams iššūkiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.