Su R.Ščiogolevaite bandžiusi varžytis V.Kalinauskaitė sugrįžta į sceną

2013 m. rugsėjo 21 d. 08:33
Dovilė Lebrikaitė
Nėra nieko, ko pasistengęs negalėtum įveikti. Svarbiausia turėti valios ir niekada nepasiduoti. Gyvas to įrodymas – vilnietė Vaiva Kalinauskaitė. Mergina savo jėgas išbandė ankstesniuose „Lietuvos talentų“ ir „X Faktoriaus“ projektuose, tačiau sėkmė jai nė karto nenusišypsojo. Ryžto nestokojanti Vaiva šiemet vėl pasirodė „X Faktoriaus“ scenoje.
Daugiau nuotraukų (1)
„Aš to pakankamai ilgai siekiu, tad galų gale nusipelniau būti ant šios scenos. Praėjusiais metais projekte aš buvau gana trumpai ir neparodžiau, ką galiu. Manau, dar ne vėlu pabandyti dar kartą, nes jei nori, pasieki tikslą“, – sakė V.Kalinauskaitė.
Pasak jos, anksčiau jai nepavyko sužibėti muzikiniuose projektuose, nes pritrūkdavo motyvacijos dirbti. Patyrusi kojos traumą Vaiva norėjo tik ilsėtis. Dėl šio sprendimo vilnietė ilgai gailėjosi.
Nuo mažens dainuojanti V.Kalinauskaitė net neabejoja, kad jos vieta – scenoje. Vaiva tikino, kad be muzikos ji nė negali gyventi.
„Esu žmogus, mėgstantis dėmesį ir dainavimą, todėl visą laiką kryptingai siekiau dainininkės karjeros. Dalyvavau įvairiuose konkursuose, lankiau visokias muzikines pamokas.
Apskritai muzika man yra dievybė. Manau, kad Dievas yra visur aplinkui, o muzikoje jo yra labai daug“, – šypsojosi Vaiva.
Vis dėlto ji – Vilniaus universiteto teisės studijų programos studentė. Svajonė studijuoti Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje neišsipildė ne dėl vokalinių V.Kalinauskaitės sugebėjimų. Medikai patikino dainininkę, kad jos balso stygos yra problematiškos, tad norėdama dainuoti, ji turi jas susitvarkyti. Būtent ties šiuo uždaviniu V.Kalinauskaitė šiuo metu dirba daugiausiai.
„Galbūt tuomet galėsiu studijuoti akademijoje. Noriu įgyti antrą išsilavinimą. Muzikinės studijos suteikia daug patirties, praverčiančios didžiojoje scenoje“, – įsitikinusi pašnekovė.
Beyonce ir Whitney Houston gerbėja neslėpė, kad trokšta laimėti muzikinį projektą. Labiausiai ją masina ne pinigai, o sutartis su įrašu studija. Pasak V.Kalinauskaitės, tai pati geriausia proga išgarsėti užsienyje.
Per praėjusiais metais vykdytas „X Faktoriaus“ atrankas V.Kalinauskaitė metė iššūkį teisėjavusiai Rūtai Ščiogolevaitei. Duetu jos atliko W.Houston kūrinį „I Have Nothing“.
„Kai Rūta taip karingai nusiteikusi artėjo link manęs, pagalvojau, viskas, lengvai nepraslysiu! Tačiau aš jaučiuosi tokia pamaloninta, tai įspūdingiausias įvykis man ir, tikiuosi, įspūdingiausias pasirodymas žiūrovams. Man euforija“, – iškart po itin sėkmingo pasirodymo kalbėjo V.Kalinauskaitė.
Projektą vilnietė paliko po specialios projekto stovyklos, kur buvo sudaromas galutinis „X Faktoriaus“ dalyvių sąrašas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.