N. Juška neslepia – po gausių kasmetinių pavasario švenčių dabar yra pats laikas pasimankštinti ir pasirūpinti kalorijų pertekliumi.
„Kai nuvykstame pas Agnės tėvus į svečius, stalai tiesiog lūžte lūžta nuo maisto. O kaip gi neparagausi tų 25 karštų patiekalų ir 15 rūšių tiesiog viliote viliojančių salotų?“, – juokavo N. Juška.
Tačiau gardžiais valgiais jis yra lepinamas ne tik Jurgilų, bet ir nuosavuose namuose. Baleto scenos virtuozas – jūros gėrybių bei žuvies gerbėjas.
„Pati sukūriau jūros gėrybių apkepo receptą. Nerijus jį labai mėgsta, o aš stengiuosi vis juo palepinti“, – pasakojo A. Jurgilaitė.
Anot jos, kol buvo viengungis, Nerijus dažniausiai mėgaudavosi sumuštiniais. Tačiau pastaraisiais metais jis pietų be karšto patiekalo su salotomis nebeįsivaizduoja.
Per visą baleto karjerą primarijus vidutiniškai sverdavo 76 kilogramus. Dabar svarstyklės rodo, jog jis šiek tiek sunkesnis.
„84 kilogramai. Tai susiję su lėtesniu gyvenimo tempu ir gausesne mityba. Todėl mane vis dažniau išvysite su sportiniu kostiumu“, – patikino N. Juška.
Jo teigimu, greičiausias ir patikimiausias būdas priversti kūną veikti, o kalorijas degti yra bėgimas. Tad, bent du kartus per metus pora jėgas išmėgina ir „Ąžuolyno bėgime“.