Tigriuką maitinusi Beyonce užsitraukė gamtosaugininkų nemalonę

2015 m. sausio 7 d. 18:02
lrytas.lt
Visai neseniai santykių krizę su mylimuoju reperiu Jay-Z (45 m.) išgyvenusi dainininkė Beyonce (33 m.) vėl džiaugiasi šeimos idile. Kartu su dukrele Blue Ivy (2 m.) pora leido nepakartojamas atostogas.
Daugiau nuotraukų (1)
Per žiemos atostogas garsenybių šeima nusprendė aplankyti ne vieną nuostabų pasaulio kampelį. Po kelių dienų įspūdingų atostogų egzotiškoje Islandijoje šeimynėlė persikėlė į karštąjį Tailandą. Be to, šį kartą atostogas jie suderino ir su 45-uoju Jay-Z gimtadieniu.
Vienoje populiariausių Tailando turistinių vietų – Puketo saloje Beyonce su dukrele išbandė jodinėjimą drambliais, neatsisakė ir įvairių paplūdimio linksmybių. Dar šeima apsilankė „FantaSea“ pramogų parke, kur galėjo glostyti ir maitinti tigriukus.
Tokia pramoga pasirodė nepriimtina kovotojams už gyvūnų teises.
„Atleisk, Beyonce, bet visai nešaunu su tigru elgtis taip, lyg jis būtų naminis gyvūnas“, – piktinosi jie. Pasak gyvūnų teisių gynėjų, turistų pramogai auginami tigrai nuo motinų atskiriami labai anksti, o per dresiravimą yra mušami.
Maža to, kol tigrai nėra demonstruojami turistams, jie visą laiką praleidžia prirakinti prie grindų arba uždaryti į ankštus narvus. Kai kuriuos tigrus net apsvaigina tam, kad jie prie turistų būtų tingūs, nepultų, kai žmonės su jais fotografuojasi.
Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!
Beyonce dukra Blue IvyJay-ZAtostogos
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.