Besiruošiant didžiausiam metų koncertui atlikėjas Rokas Yan: „Socialiniuose tinkluose manęs mažai, o čia labai daug“

2024 m. spalio 22 d. 11:31
Vienas sparčiausiai populiarėjančių šalies muzikos kūrėjų ir atlikėjų Rokas Yan išgyvena vieną intensyviausių periodų. Vos prieš savaitę pristatęs antrąjį studijinį albumą „Širdis“ jau džiaugiasi saldžiais vaisiais – albumas vienas klausomiausių šalyje.
Daugiau nuotraukų (2)
Tiesa, lygiagrečiai atlikėjas gyvena ir dar vienu ambicingu tikslu – pirmuoju dideliu muzikiniu šou „Rojus“, kuris jau lapkričio 22 dieną sudrebins Kauno sporto halę.
Kiekvieną smulkmeną kartu su komanda apgalvojantis atlikėjas neslepia – didžiausio šou kiekviena akimirka bus išgryninta ir įprasminta. Tam atlikėjas deda daug pastangų ir laiko.
„Kiek idėjų, širdies ir valandų darbo slypi už kiekvieno muzikinio pasažo, šokio žingsnelio, scenos brėžinio, kostiumo detalės ar šviesos blyksnio, užprogramuoto įvykti būtent tą milisekundę“, – intriguoja dainininkas.
Lapkričio 22 d. įvyksiančiame koncerte atlikėjas žada atlikti visas žinomiausias iki šiol parašytas dainas, o visa tai apipins išskirtiniu šou, kurį pavadino „Rojumi“.
„Socialiniuose tinkluose manęs mažai, o čia labai daug – ties kiekviena smulkmena. Randu tame prasmę, nes rengti tokį šou yra didžiausias išsipildymas mano muzikai. Ir kartu galimybė, leidusi suburti tiek daug atsidavusių, nesitaupančių, be galo talentingų žmonių, turinčių bendrą tikslą – sukurti kažką įsimintino.
Žiauriai mylim, ką darom, todėl šis koncertas – galutinis rezultatas – yra brangiausia dovana, kokią galim jums duoti“, – atvirauja Rokas Yan.
Žinomas dainininkas džiaugiasi pastarųjų metų veikla ir neslepia – šis procesas ir darbas, susijęs su muzikine veikla – svajonių išsipildymas. Kaune įvyksiantis šou „Rojus“ tai dalis to, dėl ko atlikėjas stengėsi daugybę metų.
„Iki Rojaus liko lygiai vienas mėnuo. Kai tik paskelbėme šį koncertą, žadėjau gyventi mintimis apie jį iki pat lipant į sceną. Norėčiau kaip nors užfiksuoti, kaip tai atrodo. Labai lauksiu kiekvieno, kuris klauso mano dainų, kuris neabejingas muzikai“, – teigia kūrėjas.
Didžiausias atlikėjo Roko Yan metų koncertas Kauno sporto halėje įvyks jau lapkričio 22 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.