„Queens of Roses“ su gitaristu Žygimantu Kepeniu pristato naują projektą „Queens Unleashed“: pop hitai naujai suskamba roko ritmu

2024 m. spalio 17 d. 14:08
Merginų grupė „Queens of Roses“ žengia į naują muzikinį etapą su projektu „Queens Unleashed“, kuriame klausytojams siūlo pažįstamą muziką išgirsti visiškai naujai. Šį kartą grupė bendradarbiauja su talentingu gitaristu Žygimantu Kepeniu, kurio energingi rifai praturtina kūrinius, suteikdami jiems gaivališką roko skambesį. Projekto esmė – sujungti populiarių dainų melodijas su sunkesniais, roko įkvėptais garsais ir taip sukurti šviežią, originalią skambesio interpretaciją bei parodyti, kad klasikinės pop dainos gali skambėti visiškai kitaip – stipriau ir aistringiau.
Daugiau nuotraukų (9)
„Adele, Britney Spears, Celine Dion – atrodo sunku įsivaizduoti šias legendines pop klasikos atlikėjas skambant kitaip nei esame pratę, tačiau nusprendėme pabandyti. Pačios kartais jaučiamės užstrigusios standartuose.
Turim labai daug vidinės nutrūktgalviškos energijos, kuria spinduliuoja mūsų koncertai. Tačiau juose nebuvusiems gali atrodyti, kad mes dar viena švelni pop merginų grupė. Šis projektas leidžia visiems iki skausmo žinomas dainas atskleisti mums tinkančiu, stipresniu skambesiu“ – šypsojosi Giedrė.
„Queens Unleashed“ neapsiriboja vien muzika. Grupė didelį dėmesį skyrė ir vizualinei projekto pusei. Prieš kelias dienas vykusi fotosesija tapo tikru mados ir ekstravagancijos festivaliu – ryškios spalvos, neįprasti drabužių deriniai bei drąsus požiūris į stilių leido „Queens of Roses“ narėms Akvilei Kisielienei, Giedrei Linkevičienei ir Monikai Mėčiūtei atskleisti naują, dar nematytą įvaizdį.
„Šioje fotosesijoje kiekviena tapome savo stiliaus kūrėja, leidome sau drąsiai eksperimentuoti su įvaizdžiu, o fotografė Monika Makarė padėjo atskleisi tą laukinę mūsų dvasią prieš fotoobjektyvą“, – kalbėjo Akvilė.
Artimiausiu metu grupės gerbėjai turės galimybę pamatyti ir specialiai projekto pristatymui sukurtą promo video, kuriame bus užfiksuota tiek užkulisiai, tiek gyvas energingas pasirodymas su gitaristu. Šis vaizdo klipas perteiks tiek projekto muzikinį užtaisą, tiek ir „Queens of Roses“ spinduliuojamą energiją.
Naujasis projektas „Queens Unleashed“ neabejotinai pritrauks tiek senųjų, tiek naujų gerbėjų dėmesį, kuriems patiks netikėti muzikos ir stiliaus posūkiai. Tai – drąsus ir kūrybiškas grupės žingsnis, kuris leidžia ne tik atrasti naujus muzikos horizontus, bet ir sugriauti nusistovėjusias pop muzikos ribas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.