Debiutuojantis atlikėjas JimmyG: išsiskyrė su žmona, grįžo iš emigracijos ir priėmė netikėtą sprendimą

2024 m. spalio 15 d. 15:48
Kartais gyvenime reikia sukrėtimų ir rimtų pokyčių, kad imtumeisi kažko naujo. Tuo įsitikinęs atlikėjas, reperis, prodiuseris Vytautas Maziliauskas, prisistatantis pseudonimu JimmyG. Savo istoriją papasakojęs vilnietis šiandien į eterį paleidžia naują dainą, kurios vaizdo klipe įsiamžino seksuali Europos autosporto čempionė.
Daugiau nuotraukų (5)
„Mano kelias į muziką gana įdomus. Buvau emigravęs į Daniją, dirbau sunkius darbus, turėjau žmoną bei susilaukėme vaiko. Tačiau vestuvinis gyvenimas nesusiklostė ir pandemijos metu grįžau atgal į Lietuvą. Kadangi tuo metu gyvenimas pasaulyje buvo sustojęs, nebuvo daug pramogų, tad pradėjau žaisti kompiuterinius žaidimus, ypač „GTA 5 Horny RP“, – pasakoja 35-erių V.Maziliauskas.
Bežaidžiant žaidimus, viename iš jų atsirado galimybė ne tik žaisti, bet ir repuoti. Taip vilnietis, kartu su kitais žaidėjais iš Kauno, sukūrė pirmą savo dainą. Ji žaibiškai išpopuliarėjo tarp bendraminčių ir įkvėpė Vytautą kurti toliau.
„Nuo vaikystės man visada patiko repas. Tačiau nenoriu apsiriboti vienu stiliumi. Tad nusprendžiau atlikti ne tik repą, bet ir popdainas. Taip pat kuriu ir drum‘n‘bass stiliaus muziką. Man patinka ir rašyti savo kūriniams žodžius, ir muziką. Taip pat sėdėti įrašų studijoje ir viską prodiusuoti. O viskas prasidėjo tiesiog nuo kompiuterinio žaidimo“, – šypteli JimmyG.
Šiandien kūrėjas pristato dainą „Tu kitų neteisk“, kurią kartu sukūrė su prodiuseriu, Prezidentės premiją gavusiu muzikantu Viktoru Olechnovičiumi, dar žinomu kaip Viktoras Woop. Į kūrinį Vytautas sudėjo savo patirtis bei gyvenimo istoriją. Atlikėjas neslepia, jog nebijo apsinuoginti savo dainose, ir tiki, jog tai padeda geriau pasiekti klausytojus.
„Manau, šiais laikais žmonės yra gana nejautrūs, mėgsta kitus teisti, nurodyti, kas ką gali daryti, o kas ne. Aš įsitikinęs, kad tai neteisinga ir su savo nauja daina noriu tai aiškiai ištransliuoti“, – apie premjerą pasakoja JimmyG.
Šiam kūriniui jis nufilmavo ir vaizdo klipą, o jame įsiamžino ir Europos šonaslydžio čempionė, Lietuvos drifto karaliene vadinama Sandra Janušauskaitė.
„Viskas įvyko ekspromtu. Aš pasiūliau Sandrai šią idėją, o ji iš karto sutiko. Filmavimai užtruko gana ilgai, jų metu Sandra tikrąja to žodžio prasme sudrožė gal 8 padangų komplektus.
Vien tai kainavo gal 1000 eurų, tačiau Sandra kategoriškai atsisakė imti pinigus iš manęs, – pasakoja Vytautas. – Apskritai daugelis mano, kad aš labai turtingas, jei galiu užsiimti tokia veikla, kurti, filmuoti klipus. Bet teisinga ta patarlė, kad vietoje daug pinigų geriau turėti daug draugų.“
Klipo filmavimas ilgam į atminį įstrigo ir S.Janušauskaitei.
„Tai buvo viena įsimintiniausių emocinių patirčių ir tikrai nemenkas iššūkis man, kaip asmenybei. Nors su savo komanda nuolat filmuojame dokumentiką apie šonaslydį, tačiau dažniausiai nepastebiu nei operatorių, nei automobilyje paslėptų veiksmo kamerų.
Klipo filmavime viskas buvo visiškai kitaip, – sako mergina. – Jau iš anksto teko nusiteikti, kad kiekvieną veiksmą seks kamera, o tai suteikia papildomos įtampos. Norėjau, kad viskas vyktų natūraliai, lengvai ir pačiam Vytautui, kad komandai netektų 10 kartų perfilmuoti kiekvieno dublio.“
Vos tik išgirdusi dainą „Tu kitų neteisk“, šonaslydžio karalienė iškarto ja susižavėjo.
„Suprantu, kad muzika jos kūrėjui yra ypatinga saviraiškos forma ir dažniausiai visa tai, kas joje sudėta, yra ne tik asmeniniai išgyvenimai, pažiūros, bet ir tam tikra svarbi žinutė, kurią jos autorius kūrinio pagalba siunčia auditorijai.
Tai, kad Vytautas pasirinko mane savo kūrinio vizualizacijai, buvo ne tik didelė garbė, bet ir galimybė jo muzikinei auditorijai parodyti dalelę savęs bei sporto, kurį pati tiesiog dievinu“, – džiaugiasi Sandra.
Paklaustas apie asmeninį gyvenimą, V.Maziliauskas pripažįsta, kad jis nesusiklostė taip, kaip tikėjosi.
„Mums su žmona nepavyko išsaugoti santykių, ilgainiui pradėjome nesutarti, tad geriausia išeitis buvo skyrybos. Šiuo metu esu vienišas ir gana jautrus santykių tema. Turbūt reikia laiko po išsiskyrimo“, – atvirauja atlikėjas.
Tačiau V.Maziliauskas didžiausia vertybe laiko gimusį sūnų. Pašnekovas sako, kad jo vaikas turėjo tam tikrų problemų pradedant šnekėti, todėl iniciatyvos surasti sprendimų ėmėsi pats.
„Pamaniau, jei sunku šnekėti, gal bus lengviau repuoti. Tad nusivedžiau savo vaiką į įrašų studiją – jis tapo kone jauniausiu reperiu Lietuvoje. Tuo metu sūnui buvo treji ir kartu įrašėme dainą“, – savo istorija dalijasi vilnietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.