Po nugriaudėjusių „Coldplay by Coldplace“ koncertų internete – kritikos lavina: „Tragedija“

2024 m. spalio 8 d. 08:21
Lrytas.lt
Spalio 4 ir 5 dienomis ištikimi populiariosios britų grupės „Coldplay“ gerbėjai rinkosi didžiausiose šalies arenose. Ten jiems pasirodymą dovanojo populiariosios grupės dainas atliekantys „Coldplace“.
Daugiau nuotraukų (3)
Deja, iš Vilniaus „Compensos“ koncertų salės ir Kauno „Žalgirio“ arenos ne visi išėjo su pačia geriausia nuotaika.
Socialiniuose tinkluose jau plinta nusivylusių gerbėjų įrašai, kurie piktinosi „Coldplace“ vokalisto sugebėjimais. Pasak jų, vyras nusidainavo, o jo klausyti buvo sunku.
„Balsas tai kaip mirštančios avies, „Coldplay“ iš „Aliexpress“, „Tragedija“, „Turėtų gražinti pinigus už tokį koncą. Tragedija, jau gailiuosi, kad dukrai nupirkau bilietą, šitas vakaras „Žalgirio“ arenoje bus neką geresnis“, „Kaip nemokančius net intonuoti leidžia rengti koncertus?“, „Pritariu ...išėjome neįpusėjus koncertui. Laiko gaila, atvykom iš Panevėžio“, – kritikos negailėta socialiniame tinkle „TikTok“.
Dalindamiesi įrašais, kuriuose piktinosi, jog vokalisto balsas neprilygsta „Coldplay“ lyderiui Chrisui Martinui, daugelis kėlė klausimą, ką apie tokį pasirodymą mano organizatoriai.
„Pasaulinio lygio režisierių komanda, specialiai ruoštas galingas šviesų ir lazerių šou, aukščiausio meistriškumo atlikėjai, visiems puikiai pažįstami hitai, visa tai atvyksta į Lietuvą“, – tokį renginį žadėjo renginio komanda.
Naujienų portalo Lrytas žurnalistai kreipėsi į renginio organizatorius „Panda Concert“ prašydami pakomentuoti susiklosčiusią situaciją, tačiau atsakymo sulaukti nepavyko. Gavę organizatorių komentarą – straipsnį papildysime. 
ColdplayKoncertasChrisas Martinas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.