Naują dainą pristatantis atlikėjas Eros iš Sakartvelo: „Mano taksi klientai ją išgirdo pirmieji“

2024 m. rugsėjo 27 d. 11:36
Jau 24-erius metus Lietuvoje gyvenantis dainininkas Eros Kakhabrisvili šiandien savo augančiam gerbėjų ratui pristato karštutėlę naujieną: dainą „Tu Deivė“, kurią skiria visiems susižavėjusiems ir įsimylėjusiems.
Daugiau nuotraukų (5)
„Tuo metu, kai tik pradėjo gimti dainos užuomazgos, buvau tokiame meilės sūkuryje – tikrai labai įsimylėjęs, tad daina ir yra apie tai, kad vos pamatęs mylimą žmogų, visas virpi, o prieiti kartais ir neįšdristi.
Galima sakyti, kad ši daina mano slaptai meilei“, – intriguoja Eros. Dainai tekstą parašė populiari autorė Rūta Lukoševičiūtė – Daudienė, muziką – radijo stoties „Lietus“ apdovanojimuose „Aukso lašas“ Metų muzikos autoriumi pripažintas Arvydas Martinėnas – Vudis.
„Vudis – tas žmogus, kuris patikėjo manim ir dirba kartu. Man tas be galo svarbu“, – sako Eros.
„Savo darbe matau daug skirtingų atlikėjų: Eros man patinka dėl savo užsispyrimo – jei jau užsidega noru kažką padaryti, jokia stichija jo nesustabdys, nes jis pats kaip ta stichija – kartais nenuspėjamas, bet nepaprastai draugiškas ir šiltas žmogus“, – taip Erosą apibūdino Arvydas Martinėnas – Vudis.
Nuo idėjos gimimo iki jos įgyvendinimo praėjo nemažas laiko tarpas: „Man atrodo, kad geriau daryti ilgai ir sukurti geriausia, ką gali, nei padaryti greitai ir bet kaip“, – įsitikinęs Eros.
„Kūrybinio proceso eigoje gimsta įvairiausių papildomų minčių ir idėjų, todėl geriau lėčiau, bet užtikrintai, nei greitai. Bet kokiu atveju, vadovaujuosi taisykle, kad viskas vyksta taip, kaip turi vykti“, – sako Eros.
Ši daina Eros repertuare – jau penktoji. O ją pirmieji išgirdo... jo vairuojamo taksi keleiviai.
„Važinėdamas pristatau savo dainą: man smagu pasižiūrėti reakcijas, ar žmonėms patinka – apskritai, labai gera su žmonėmis bendrauti, o darbas pavėžėju – puikiai tam tinka“, – šypsosi dainininkas.
Dainai „Tu Deivė“ sukurtas ir aistra alsuojantis vaizdo klipas, kurio idėjas gvildeno visi kartu: ir pats atlikėjas, ir muzikos prodiuseris Arvydas Martinėnas – Vudis ir „Modus dance“ šokių studijos vadovė Viktorija Nenartovič.
„Filmavimai praėjo itin sklandžiai, „Modus dance“ studijos merginos puikiai išpildė visas duotas užduotis, rezultatu esu labai patenkintas“, – džiaugiasi Eros, tuo pačiu norėdamas už savo įvaizdį padėkoti dizainerei Rimai Laugminaitei – Šermukšnienei, kuri specialiai klipui sukūrė atlikėjui aprangą, puikiai derėjusią su šokėjų įvaizdžiu.
Dabar Eros rimtai užsiėmęs savo, kaip muzikanto karjera: „Vokalo paslapčių mokausi iš Vitalijaus Neugasimovo, o studijos „Modus dance“ vadovė Viktorija iš manęs netrukus padarys ne tik vokalistą, bet ir šokėją“, – juokavo atlikėjas.
Na, o dar viena didelė Eroso svajonė: pagaliau atidaryti restoraną sostinėje ir tikru šašlyku pamaitinti visus vilniečius ir sostinės svečius.
„Išties užsiimu daug veiklų – bet toks jau tas gyvenimas: norėdamas gyventi taip, kaip nori, turi veikti, dirbti, judėti į priekį ir daryti tai, kas tau patinka. Bet svarbiausia, kad ir ką darytum, pasiseks tuomet, kai darysi iš širdies, ir, žinoma, kai artimieji, draugai ir bičiuliai tavimi tikės. Ačiū visiems už palaikymą!“, – gražių žodžių prisidėjusiems prie dainos sukūrimo negailėjo Eros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.