Netylant kalboms dėl Dariaus ir Girėno stadiono, prakalbo ir E. Dragūnas: „Kainavo tikrai milžiniškus pinigus, bet žolė buvo išsaugota“ (1)

2024 m. rugsėjo 24 d. 19:10
Lrytas.lt
Nuskambėjus žiniai, kad Lietuvoje, Dariaus ir Girėno stadione futbolo runtynes gali tekti vėl „iškeldinti“ dėl Justino Timberlake'o koncerto, kilo pasipiktinimo banga.
Daugiau nuotraukų (2)
Vieni pyko, kad stadione nebelieka vietos futbolui, kiti pyko ant pykstančių – jie įsitikinę, kad stadionas turi tarnauti žmonėms, ir jei koncertas sulaukia daugiau dėmesio nei futbolo rungtynės, galbūt pastarosioms ir reiktų ieškoti kitos vietos.
Birželio 6 dieną Kaune savo koncertą surengs J.Timberlake‘as, o jau aišku, jog birželio 6–7 d. ir 9–10 d. numatyti du nacionalinių rinktinių langai 2026 m. pasaulio čempionato atrankoje.
Tačiau pastarąjį kartą, rugpjūčio pabaigoje, stadiono žolė po Jessicos Shy koncerto nespėjo atsigauti net per savaitę, tad baiminamasi, kad rungtynes koncertas sujauks ne tik birželio 6–7 d.
Apie susiklosčiusią situaciją prakalbo ir Egidijus Dragūnas, grupės „SEL“ įkūrėjas.
„Nemėgstu kištis į svetimus reikalus, bet šiuo atveju turiu patirties ir turiu savo nuomonę apie tai, kas vyksta. Kalbu apie Dariaus ir Girėno stadioną.
Labai mėgstu futbolą, labai mėgstu muziką. Nepamirškim, kad pirmas koncertas Dariaus ir Girėno stadione buvo grupės SEL koncertas. Tuomet renginį stebėjo 35 tūkst. žmonių. Mes buvome po padidinamuoju stiklu, atvažiavo daug televizijų, žolę matavo su centimetru.
Noriu pasakyti, kad tai yra tik požiūris į darbą, pagarba vieni kitiems. Tuomet (prieš SEL koncertą, – red. past.) stadioną dengė lenkų kompanija. Tai kainavo tikrai milžiniškus pinigus, bet žolė buvo išsaugota ir galima buvo žaisti futbolą jau kitą dieną.
Taip, kad žaiskime futbolą, klausykime muzikos ir gerbkime vieni kitus, gerbkime žmones ir gerbkime savo darbą“, – soc. tinkluose pasirodžiusiame vaizdo įraše kalbėjo E. Dragūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.