Naują kūrinį pristatantis duetas Rokas Bal ir Tauras Macas: „Nežinai, kur ir kada laukia nauja pradžia“

2024 m. rugsėjo 20 d. 10:50
Didžėjus Rokas Bal, Kaune žinomos muzikos laboratorijos „Atik esup“ įkūrėjas ir mokytojas, pristato naują muzikinį kūrinį „Love is not a game“, gimusį bendradarbiaujant su talentingu atlikėju bei dainų autoriumi Tauru Macu.
Daugiau nuotraukų (2)
„Išgirdęs vokalinę Tauro improvizaciją iškart supratau, kas mūsų laukia“, – dalinasi Rokas Bal.
Po ilgos pertraukos į nuo vaikystės jį lydėjusį muzikinį kelią grįžti nusprendęs T. Macas svarstė galimybes išmėginti naujus vandenis. Pasikliovęs draugų rekomendacijomis, jaunuolis susisiekė su Roku Bal, nenumanydamas, jog šis lemtingas skambutis virs nauja daina.
„Scenoje gyvenau nuo mažų dienų, tad, norėjau grįžti ir išmėginti kažką naujo. Atrodė, jog muzikos prodiusavimo kursai yra būtent tai, ko man reikia. Dar neprasidėjus pamokai, Rokas paklausė manęs, kodėl noriu perprasti šią sritį.
Savo mintimis pasidalinau atvirai – tikėjausi išmokti įrašinėti vokalines improvizacijas ir kurti dainas. Tačiau, išgirdęs mano balsą, Rokas pasiūlė palikti prodiusavimą kitiems, o man daryti tai, ką moku geriausiai – dainuoti ir kurti“, – atvirauja T. Macas.
Abu pašnekovai šypsosi – niekada nežinai, kur ir kada laukia nauja pradžia.
„Esu įsitikinęs, kad žmogus pilnavertiškai atsiskleidžia tik darydamas tai, ką iš tiesų moka ir išmano. Tauro vokalinė kryptis labai aiški, todėl paskatinau nesiblaškyti bei dirbti kartu“, – pritaria Rokas.
Naujos dainos kūryba prasidėjo jau antro dueto susitikimo metu, kuomet dainininko dėmesį patraukė pianino improvizacija.
Muzikos atstovams netruko suvokti, kad tai gera pradžia naujam proveržiui. Taip netikėta pažintis virto „Love is not a game“ daina, kurioje atsiskleidė Roko ir Tauro gebėjimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.