Katy Perry pristatė naujieną: išleido šeštąjį studijinį albumą

2024 m. rugsėjo 20 d. 13:36
Popmuzikos superžvaigždė Katy Perry pristato savo šeštąjį studijinį albumą „143“. Jame galima rasti ir anksčiau išleistus, didelio populiarumo susilaukusius atlikėjos singlus: „Woman's World“, „Lifetimes“ bei „I'm His, He's Mine“.
Daugiau nuotraukų (4)
„Norėjau sukurti drąsų, žaismingą, šventinį šokių ir pop muzikos albumą su simboline „143“ skaitine meilės išraiška kaip tiesiogine žinute. Albumo pavadinime užkoduoti žodžiai „aš tave myliu“. „143“ nuoširdžiai yra šokių vakarėlis. Visi norintys prisijungti yra kviečiami. Į jį sudėta daug energijos, seksualumo ir meilės, karštos vasaros jausmo. Ir jis yra skirtas jums visiems.“ – dalinasi K. Perry.
Šis mėnesis atlikėjai ypatingas – „MTV VMA“ apdovanojimų ceremonijoje altikėja buvo įvertinta prestižiniu „Video Vanguard“ apdovanojimu.
„Daugybę kartų girdėjau, ką turiu daryti, ko nedaryti, ką dėvėti mažiau, ką dėvėti daugiau, kaip turėčiau kirpti plaukus... viena iš didžiausių priežasčių, kodėl dabar stoviu čia, yra tai, kad išmokau blokuoti visą šį triukšmą, su kuriuo kiekvienas atlikėjas šioje industrijoje turi nuolat kovoti, ypač moterys.
Tiesiog noriu pasakyti iš visos širdies: darykite viską, kad išliktumėte ištikimi sau ir savo menui, išjunkite socialinę mediją, saugokite savo psichinę sveikatą, darykite pauzę, išeikite į lauką ir palieskite žolę, darykite tai, kam gimėte. kaip aš gimiau daryti tai.“ – savo padėkos kalboje sakė K. Perry.
Katy Perrydainininkėalbumas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.