Lietuvių pamilta atlikėja Tate McRae sugrįžo po pertraukos: pristatė naują dainą

2024 m. rugsėjo 14 d. 12:16
Popmuzikos žvaigždė kanadietė Tate McRae išleido naują dainą ir vaizdo klipą „It’s ok I’m ok“. Kartu su žinomais prodiuseriais sukurta daina žymi naują etapą Tate karjeroje. Tai užkrečianti melodija ir energingas Niujorko gatvėse nufilmuotas šokio kilpas, kuriame atlikėja spindi pasitikėjimu savimi.
Daugiau nuotraukų (3)
Tate McRae sako, kad naujas kūrinys yra tarsi įrodymas kiek daug ji išmoko iš ankstesnių santykių.
„Labai džiaugiuosi galėdama pasidalinti „It’s ok I’m ok“ su pasauliu ir šiuo nauju savo muzikos etapu. Ši daina – tai apmąstymų apie praeitus santykius rezultatas ir kiek daug iš jų išmokau bei paaugau. Tai žaismingas požiūris į savivertę ir visiems puikiai pažįstamą jausmą niekada nebenorėti sugrįžti į praeitį“, – sako Tate McRae.
„It’s ok I’m ok“ yra pirmasis Tate naujas kūrinys po itin laukto jos antrojo albumo „Think Later“, išleisto pernai. Jis debiutavo ketvirtoje „Billboard“ albumų sąrašo vietoje. Albume, kupiname popmuzikos elementų ir įtraukiančių melodijų, yra ir ryškiausias atlikėjos singlas „greedy“, kuris Tate pelnė pirmą vietą „Billboard Global 200“ sąraše.
Lietuvoje „greedy“ ilgą laiką buvo grojamiausias radijo stočių kūrinys, taip pat užkariavo lietuviškojo „Spotify“ topus.
Šiuo metu atlikėja gastroliuoja po pasaulį su „Think later“ turu. Beveik 60 koncertų Europoje, Jungtinėje Karalystėje, Šiaurės Amerikoje, Azijoje, Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje. Praėjusį mėnesį ji pirmą kartą surengė sausakimšą solinį koncertą „Madison Square Garden“ arenoje Niujorke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.