Skandalingoje ledų šventėje – žmonių jūra: scenoje V. Uspaskichas, Tarasovai, Mia ir didysis SEL šou (10)

2024 m. rugpjūčio 3 d. 21:57
Lrytas.lt
Šeštadienį Kėdainiai sukvietė į tradicinę ledų šventę. Šimtai susirinkusiųjų šoko pagal gerai žinomo atlikėjo Egidijaus Dragūno-Sel (48 m.) muziką.
Daugiau nuotraukų (77)
Kėdainių gyventojai ir miesto svečiai šiltą vasaros vakarą lingavo pagal žvaigždės iš Italijos In-Grid (Ingrid Alberini) muziką, kuri į Lietuvą atskrido specialiai dėl šventės. Scenoje pasirodė Violeta ir Vilius Tarasovai, o renginį vedė atlikėja Mia.
Vėliau tikrą vakarėlį užkūrė SEL grand show. Minia ošė pagal žinomus atlikėjo hitus.
Vienas iš svarbiausių tradicinės ledų šventės akcentų – „ledų lietus“. Susirinkusiems buvo dalijami specialūs žetonai, kuriuos jie galėjo iškeisti į ledų porcijas.
Primename, kad renginį purtė įvairūs skandalai.
Praėjusią savaitę Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) sulaukė skundo dėl rugpjūčio pradžioje Kėdainiuose „Vikonda grupės“ rengiamos Ledų šventės.
Anot VRK atstovės Indrės Ramanavičienės, į komisiją pasikreipęs gyventojas prašė įvertinti, ar nėra Rinkimų kodekso normų pažeidimų su Darbo partijos įkūrėju Viktoru Uspaskichas siejamos „Vikondos grupės“ organizuojamame renginyje. Vis tik galutinai konstatuoti, ar organizuojant Ledų šventę nėra pažeidžiami įstatymų reikalavimai, bus galima tik įvykus renginiui, nurodė ji.
Vėliau iš šventės pasitraukė ir gerai žinomi koncerte turėję dainuoti vardai – Džordama Butkutė ir grupė „Biplan“.
„Nutarėme pasitraukti iš Kėdainių ledų šventės. Renginiui sulaukus prieštaringų vertinimų ir abejonių socialiniuose tinkluose, ar jis nebus panaudotas rinkimų kampanijai, manome, kad negalime būti jo dalimi“, – rašė „Biplan“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.