Atšauktas savaitgalį turėjęs vykti Oliverio Tree koncertas: bendradarbiavo su Rusijos rėmėjais

2024 m. liepos 12 d. 13:25
Lrytas.lt
Penktadienį pasirodė svarbi žinia amerikiečių atlikėjo Oliverio Tree gerbėjams. Sekmadienį Lukiškių kalėjimo kieme turėjęs vykti atlikėjo koncertas buvo atšauktas dėl su Rusija susijusios priežasties.
Daugiau nuotraukų (1)
Apie tai socialiniame tinkle Facebook pranešė koncerto organizatoriai šalyje – „8 Days A Week“.
„Oliver Tree pasirodymas šį savaitgalį Vilniuje neįvyks ir yra atšaukiamas.
Tokį sprendimą priėmėm atsižvelgdami į būsimą Oliver Tree pasirodymą viename festivalyje Kazachstane, kurį tiesiogiai finansuoja „Yandex“.
Po ilgų derybų ir bandymų atlikėjo komandai paaiškinti apie kompanijos „Yandex“ atsakomybę ir Rusijos karo Ukrainoje finansavimą, Oliver Tree komanda visgi priėmė sprendimą pasirodymo Kazachstane neatšaukti.
Toks sprendimas stipriai prasilenkia su mūsų vertybėmis ir Lietuvos pozicija.
Apie pasirodymą festivalyje Kazachstane sužinojom visai neseniai ir skelbiant pasirodymą Vilniuje šios informacijos neturėjom.
„8 Days A Week“ turi aiškią pilietinę ir vertybinę poziciją. Kaip ir visi Lietuvos gyventojai, esame išvien su Ukrainos žmonėmis iki pergalės. Labai apgailestaujame dėl klausytojų, kurie norėjo išgirsti Oliver Tree pasirodymą Vilniuje.
Į šį koncertą planavo atvykti daug artisto fanų ir svečių iš užsienio. Tačiau šio koncerto atšaukimas šiuo atveju mums yra vienintelis teisingas pasirinkimas ir tvirta pozicija.
Šio koncerto nuostoliai yra savotiška pagalba Ukrainai.
Įsipareigojam grąžinti visus pinigus tiems, kurie įsigijo bilietus. Tuo pasirūpins oficialus agentūros bilietų platintojas Bilietai.lt. Pinigai bus automatiškai grąžinti į banko sąskaitą, iš kurios buvo pirkti bilietai.
Apgailestaujame dėl susiklosčiusios situacijos. Tikimės jus pamatyti kituose agentūros koncertuose, kurių šį sezoną bus dar daug ir labai gerų“, – skelbė organizatoriai.
Šį sprendimą suskubo komentuoti atlikėjo gerbėjai.
„Gaila, visai norėjau nuvaryti... Tik gaila ne dėl atšaukimo, o dėl jo ir jo vadybos pasirinkimo. Geras sprendimas, gerbiu“, – rašė komikas Paulius Ambrazevičius.
KoncertasatšauktasRusija
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.