Atlikėja Freya Alley išleidžia naują dainą: tai kūrinys, skirtas saldiems vasaros vakarams

2024 m. birželio 17 d. 14:13
Šių metų nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje dalyvavusi atlikėja Freya Alley išleidžia naują, saldų ir vasarišką singlą „Medus“.
Daugiau nuotraukų (8)
„Ši daina skirta įsikvėpti džiaugsmo romantišką vasaros vakarą, pajusti nerūpestingą vėją plaukuose“, – naujausią savo kūrinį pristatė atlikėja.
Kaip sako Freya Alley, „Medus“ yra apie tai, kaip neįmanoma atsispirti meilės kerams – galima tik jiems pasiduoti.
„Meilė yra aukščiausiame taške ir visa kita lieka nebesvarbu – ji viską nugali bei tampa tikra visatos jėga“, – sakė Freya Alley.
Freya Alley gimė Vilniuje, tačiau šiuo metu gyvena ir kuria Londone. Jos skambesys – unikalus pop muzikos ir stilingos elektronikos derinys.
Trumpas istorijas savo dainose pasakojanti dainininkė savo naujausia kūryba, kuri skamba gimtąja kalba, siekia priartėti prie klausytojų Lietuvoje.
„Noriu, kad mano muzika rastų kelią į lietuvių širdis“, – šypsojosi Freya Alley.
Nuo šiandien „Medus“ – prieinamas visose skaitmeninėse muzikos klausymosi platformose.
Išskirtinės dainų aranžuotės, svajingos melodijos ir angeliškas atlikėjos balsas perkelia klausytojus į šviesos ir meilės kupiną dimensiją. Kaip teigia klausytojai ir prodiuseriai, Freya yra lyg gaivaus oro gurkšnis muzikos pasaulyje.
Per savo karjerą atlikėja yra kūrusi dainas kartu su „Grammy“ nominantais ir žymiais dainų autoriais, tokiais kaip su Samu Smithu dirbusiu Laurencu Hobbsu, su Eltonu Johnu ir Edu Sheeranu dirbusiu Jamie Sellersu. Su Peteriu Andrė dirbusiu Andy Whitmoru, bei su Lana Del Rey dirbusia Penny Foster.
Kurdama savo dainas kartu su žymiais vardais, dainininkė atrado savo unikalų ir individualų skambesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.