Atlikėja Godo Yorke leidžiasi į turą po Lietuvą: „Noriu prisiliesti prie kuo daugiau skirtingų šalies kraštų“

Atlikėja Godo Yorke leidžiasi į turą po Lietuvą – atlikėja su savo koncertine programa apkeliaus Lietuvą nuo Druskininkų iki Žagarės.

Atlikėja Godo Yorke.<br>P. Žižliausko nuotr.
Atlikėja Godo Yorke.<br>P. Žižliausko nuotr.
Atlikėja Godo Yorke.<br>P. Žižliausko nuotr.
Atlikėja Godo Yorke.<br>P. Žižliausko nuotr.
Atlikėja Godo Yorke.<br>P. Žižliausko nuotr.
Atlikėja Godo Yorke.<br>P. Žižliausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 12, 2024, 10:30 AM, atnaujinta Jun 12, 2024, 10:31 AM

„Labiausiai norėjau pamatyti ir prisiliesti prie kuo daugiau skirtingų Lietuvos kraštų. Man tiesiog labai įdomu pažinti. Jeigu galėčiau, pasilikčiau kiekviename ilgiau ar atpėdinčiau pėsčiomis žygių keliais, bet kol kas tik apdainuosiu“, – sakė Godo Yorke.

Akustinius koncertus atlikėja surengs birželio 14 d. Klaipėdoje, „Kupole“, birželio 21 d. – Vilniaus „Downtown Piano Lab“ su pianistu Vytautu Straižiu, 26 d. Kauno „Olimpo“ vasaros terasoje, rugpjūčio 1 d. – Žagarėje, prie Žagarės dvaro, o rugpjūčio 3 d. – Druskininkuose, Tech Spa terasoje įsikūrusioje „Cantina Druskininkai“.

„Mano koncertuose beveik visad patiriama visa paletė jausmų – nuo noro linguot ir pajudėt iki susimąstymo akimirkų ir ašarų. Tad tą ir galiu prižadėti – gyvybingumą ir įvairovę. Vieną kitą netikėtą istoriją bei savo savotišką humoro jausmą“, – juokėsi Godo Yorke.

Atlikėja džiaugiasi, kad galės aplankyti tiek daug skirtingų miestų.

„Žagarėje esu dainavusi tik kartą, su grupe Golden Parazyth, tad labai džiaugiuosi, kad galėsiu šįkart pasirodyti pati. Druskininkuose taip pat dainuosiu pirmą kartą, tai man bus labai ypatinga patirtis.

Kiekvieną kartą, kai lankausi šiame mieste, jaučiu tą svajingą kurorto dvelksmą, kuris manau, ne vieną mane vilioja geriau pažinti šį kraštą. Juolab, kad ji gatvėse taip persipynus čiurlioniška dvasia“, – sakė Godo Yorke.

Lietuvos alternative pop scenoje jau pasižymėjusi savo nepažabojamu balsu, stilistine muzikos įvairove ir meistrišku dainų rašymu muzikos autorė ir atlikėja Godo Yorke aktyviai koncertuoja, garsiai ir atvirai kalba apie visuomenės aktualijas, sopulius, savo išgyvenimus, o gyvuose pasirodymuose įkūnija savo dievaičių – Bruce Springsteen, Jeff Buckley, Aretha Franklin, Janis Joplin – archajišką dvasią.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.