„X faktoriaus“ nugalėtojai „Spurr“ pristato dainą apie intymumą: „Kūriniui, kaip ir mums, reikėjo subręsti“

Muzikinio projekto „X faktorius“ nugalėtojai grupė „Spurr“ kviečia įvertinti naują kūrinį „Kūnas“ ir specialiai jam sukurtą vaizdo klipą.

Grupė „Spurr“.<br>D.Grigūno nuotr.
Grupė „Spurr“.<br>D.Grigūno nuotr.
Grupė „Spurr“.<br>D.Grigūno nuotr.
Grupė „Spurr“.<br>D.Grigūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 19, 2024, 11:57 AM, atnaujinta Apr 19, 2024, 11:58 AM

Dainuodami apie emocijas bei ryšį tarp žmonių, grupė atsiskleidžia iš jautriosios pusės.

„Šis kūrinys yra apie norą būti kuo arčiau kito žmogaus, kai dėl tam tikrų aplinkybių tai tampa neįmanoma“, – pasakojo grupės nariai.

„Spurr“ į didžiąją sceną žengė drąsiai ir provokuojančiai. Į „X faktoriaus“ atrankas atvykusi grupė pribloškė kūriniu „Faršas“, kuris ir buvo jų raktas į sėkmę. Unikalūs, drąsūs ir žingeidūs vaikinai įrodė teisėjams ir žiūrovams esantys išskirtiniai.

„Net nesitikėjome laimėti. Nusprendėme dalyvauti projekte dėl to, kad ieškojome didesnių erdvių, patirčių, norėjome save parodyti Lietuvai“, – pasakojo muzikantai.

Grupė teigė, kad pasibaigus projektui pradėjo ieškoti savos auditorijos ir klausytojo, kuriam būtų įdomūs.

„Nesiruošiame kurti visiškai popkultūros muzikos. Mums labai svarbu, kad klausytojas mus pažintų ir suprastų“, – sakė jaunosios kartos atlikėjai.

Nauja grupės daina bei su kūrybine komanda išleistas muzikinis klipas gerbėjus stebina per kitokią prizmę ir dar niekam nematytą intymiąją pusę.

Kūriniu grupė parodo, kad kiekvienas žmogus gyvenime yra patyręs atsiradusį barjerą. Tai gali būti skirtingi mylimųjų gyvenimo tikslai, siekiai ar požiūriai. Kūno siekis jausti artumą ir fizinę trauką tarsi varo iš proto, o laikas sustoja ir negali pajusti, ką reiškia būti kartu.

„Kūrinys buvo pradėtas prieš keletą metų, tačiau jam, kaip ir mums, reikėjo subręsti. Dar net nebuvome pagalvoję apie dalyvavimą „X faktoriuje“, planavome kurti pogrindyje.

Viskas įvyko labai greitai, nuo projekto pradžios sulaukėme didelio žiūrovų dėmesio, pradėjome daug dirbti bei repetuoti. Tuo metu dar buvome moksleiviai, po projekto reikėjo pabaigti mokslus ir rinktis tolimesnį gyvenimo kelią.

Muzika ir kūryba vis dar yra mums hobis. Jis užima didelę dalį laiko, tačiau visi sėkmingai studijuojame, esame pirmakursiai“, – pasakojo grupės nariai.

Šiuo metu grupė aktyviai koncertuoja privačiuose renginiuose, įvairiuose konkursuose bei projektuose, kur, žinoma, atlieka ir hitą „Faršas“. Grupės nariai neabejoja, kad daina „Kūnas“ yra jų dar tvirtesnis žingsnis į sėkmę.

„Kai sukūrėme šią dainą, galbūt jai dar nebuvo laikas. Dabar jaučiamės pilnai subrendę kūrybai ir pasiruošę užkariauti pramogų pasaulį. Ruošiame ne vieną singlą, planuose yra išleisti ir albumą“, – sako muzikantai.

Šiuo metu prasidėjo atrankos į naująjį „X faktoriaus“ sezoną. „Spurr“ nariai ragina svajojančius apie didžiąją sceną išlipti iš komforto zonos ir išbandyti laimę muzikiniame projekte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.