Arnas Švilpauskas pristato naujausią kūrinį „Jei rytojaus nebebus“: dar taip lengvai apie išsiskyrimą niekas nedainavo.

Arnas Švilpauskas savo gerbėjams pristato dar vieną autorinę dainą „Jei rytojaus nebebus“. Pavadinimas asocijuojasi su kažko gražaus baigtimi bei liūdnomis mintimis, tačiau neapsigaukite: tai daina apie išsiskyrimą, kurioje nėra nei vienos minorinės natos.

 Arnas Švilpauskas.<br> Orgaznizatorių nuotr.
 Arnas Švilpauskas.<br> Orgaznizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 29, 2024, 11:10 PM, atnaujinta Feb 29, 2024, 11:12 PM

„Jei rytojaus nebebus – tai kūrinys apie nelaimingą išsiskyrimą, kai mylimas žmogus, priėmęs sprendimą skirtis, nebesužinos, kas gi bus rytoj, nes judviejų santykiuose rytojaus paprasčiausiai nebeliks“, – dainos mintį atskleidžia žinomas vyras. „Daina skirta visiems, kurie šiuo metu išgyvena skyrybas, ar jau liko vieni. Ir, kas įdomu, kai atrodo, kad skyrybos – vienintelė išeitis, dažnai paaiškėja, kad be to žmogaus labai neįdomu gyventi“, – įsitikinęs Arnas.

Tai jau antroji daina žinomo atlikėjo repertuare, kuriai muziką ir žodžius sukūrė grupės „Žemaitukai“ narys Linas Vaitkevičius. Dainos aranžuotę darė Arvydas Martinėnas – Vudis, o vaizdo klipą sukūrė, nufilmavo ir sumontavo Arno kolega Valdas Kabutavičius.

„Ši daina – tarsi pavasario šauklys, kviečiantis į mano pirmąjį koncertą Drevernos uoste balandžio 26-ą dieną“, – atskleidžia Arnas, kviesdamas koncerto metu pasiklausyti ne tik naujausios dainos, bet ir jau pamėgtų atlikėjo kūrinių, tuo pačiu scenoje sutikti ir Arno bičiulius: Ireną Starošaitę, Paulių Stalionį, parašiusį ne vieną tekstą Arno atliekamoms dainoms, Katažiną, „Grupę 2“ ir Anatolijų Oleiniką. „Užkursim tikrą vakarėlį!“, – pažada Arnas, kviesdamas pasiklausyti ir įvertinti jo naujausią dainą „Jei rytojaus nebebus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.