Dainą iš ligoninės pristatantis „2Kvėpavimo“ lyderis: atrodė, miriau ir esu pragare

Grupė „2Kvėpavimas“ pristato naują dainą, kurią kai kurie gerbėjai jau girdėjo koncertuose ir senokai reikalavo išleisti. Kūrinys vadinasi „Bučiuoji kaip ne pradedančioji“. Jo pasirodymas netikėtai virto tikru išbandymu grupės lyderiui Denisui Černiauskui.

 „2Kvėpavimas“ grupė.<br> Organizatorių nuotr.
 „2Kvėpavimas“ grupė.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-31 10:41

Likus parai iki suplanuotos premjeros, dainininkas visai netikėtai dėl didžiulių pilvo skausmų atsidūrė ligoninėje. Jam buvo diagnozuota tulžies akmenligė ir skubiai atlikta operacija. „Viskas jau gerai, esu gyvas. Negaliu pasakyti, kad visai jau sveikas, bet jaučiuosi ženkliai geriau nei prieš tai“, – sako jis.

Denisas pasakojo, kad tai pirma operacija su pilna narkoze jo gyvenime, todėl atsibudimas po jos neapsėjo be kuriozų. „Kažkaip sąmonė grįžo labai po truputį. Kai jau atvežė atgal į palatą ir kėlė į lovą, pasirodė, kad miriau ir patekau į pragarą. Sakiau sanitarams: velniai, kur jūs mane nešate? Žiauriai juokėsi visi. Nežinau, kodėl pasivaideno pragaras. Gal nuodėmingas jaučiuosi...“ – šmaikštavo dainininkas.

Dėl netikėto sveikatos sutrikimo, jam teko atšaukti koncertus Marijampolėje ir Telšiuose. Tai nemenkai nuliūdino. „Labai laukiau šių pasirodymų. Atsitik man taip, kad būtent prieš juos pajutau beveik nepakeliamą skausmą. Nors atsidurti ligoninėje, ko gero, niekada nėra tinkamo laiko, bet šis dar netinkamesnis už netinkamą“, – apgailestavo „2Kvėpavimo“ lyderis.

Nors koncertus ir teko atšaukti, tačiau dainos premjeros jis nukelti tikrai nebuvo linkęs. „Aš juk ligoninėje visai neturiu, ką veikti. Žiauriai nuobodu, liepė vaikščioti, tai vaikštau be tikslo iš kampo į kampą. Dainos premjera bus puiki proga praskaidrinti dieną ir nuveikti kažką naudingo ir smagaus. Ačiū visiems už palaikymą, žinutes, kurių tikrai daug gavau. Linkėjimai tiesiai iš palatos Kaune ir klausom naujo kūrinio“, – sako Denisas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.